Magioni komt met American Pancakes met groenten


De Magioni Pancakes zijn er in drie varianten

Introductie - Magioni, bekend van de pizzabodems met groenten, introduceert nu koelverse, ready-to-eat American Pancakes met groenten. De pancakes bieden een gezonder alternatief voor de traditionele versie van de ontbijtklassieker.

De American Pancakes, met hoogstens 44% groenten, zijn een volgende stap in de missie van Magioni om betere alternatieven te bieden voor traditionele producten. Magioni’s missie is om een bijdrage te leveren aan een gezondere leefstijl, waarbij genieten, gemak en smaak centraal staan. Dit wordt mogelijk gemaakt door alternatieven te bieden voor populaire producten waarbij groenten de basis vormen. De American Pancakes zijn de eerste nieuwe introductie na de verzelfstandiging van Magioni, eind 2022. Lisa Veen, Head of Magioni: “Eén van de voordelen bij de verzelfstandiging van Magioni, nu ruim 14 maanden geleden, was de mogelijkheid om verder te innoveren met groenten en de merkpositie als ‘beter alternatief’ te versterken. Sinds Magioni van bloemkool pizza heeft kunnen maken, weten we dat er veel meer mogelijk is”.

Drie varianten

Vergeleken met de traditionele pancakes, zijn Magioni's American Pancakes met groenten rijk aan eiwitten. Daarnaast bevatten ze minder suikers, vet en calorieën. De pancakes zijn verkrijgbaar in drie varianten, Carrot Cake Pancakes, Beetroot Banana Pancakes en Pumpkin Cinnamon Pancakes.

Bron: Magioni’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht


Zelfstandig Magioni Pizza vindt partner in Danerolles

Samenwerking - Het Amsterdamse Magioni, bekend van haar pizzabodems vol groente, zal vanaf 1 november 2022 weer op eigen benen staan. Dat gaat Magioni doen in nauwe samenwerking met Danerolles. Twee bedrijven met een vergelijkbaar businessmodel, kennis van de koelverse markt, complementair productportfolio en gevestigd rond Amsterdam, zo laat Magioni weten.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid