Makro en Oud Reuchlin & Boelen foundingpartners van Gastvrij Rotterdam


Beurzen - Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft twee nieuwe founding partners aan zich verbonden. Oud Reuchlin &  Boelen is voor de 8e editie van de horecabeurs in september dit jaar de wijnpartner voor de beurs en daarnaast heeft Makro Nederland zich voor de komende drie edities als Founding Partner aan het gastronomisch platform verbonden. Gastvrij Rotterdam kent met de twee nieuwe in totaal op zestien Founding Partners.

Zowel Makro Nederland als Oud Reuchlin & Boelen nemen al vanaf de eerste editie deel aan Gastvrij Rotterdam. Naast activiteiten op de eigen stand, organiseren en ondersteunen beide bedrijven ook verschillende wedstrijden, wine & food pairing sessies en meer. Door zich als Founding Partner aan de beurs te verbinden verwachten beide bedrijven nog meer resultaat uit hun deelname te halen.

"Makro Nederland is al jarenlang trouwe deelnemer aan Gastvrij Rotterdam. Met de groei van de beurs, groeit ook de deelname aan en betrokkenheid bij deze toonaangevende horeca vakbeurs, “ aldus Mark Pieters - Hoofd Horeca Makro Nederland.  Ook Tim van Hekken, National Accountmanager bij Oud Reuchlin & Boelen​, is enthousiast over de verdere samenwerking met Gastvrij Rotterdam, dei van 20 tot en met 22 september wordt gehouden in Ahoy: “Gastvrij is een uitgelezen kans om het glas te heffen met onze (potentiële) klanten”.

Ook Robert Melaard, Managing Director van de beurs, is verheugd over de vernieuwde samenwerkingen: "Deze extra stap wordt juist nu, in dit zwaarste evenementen jaar ooit, zeer gewaardeerd. Gastvrij Rotterdam is vanaf het begin in 2012 gelanceerd en daarna verder uitgebouwd met een groeiende groep Founding Partners, Branche Partners, Media- en Programmapartners. Alle partners zijn ieder op hun eigen manier actief betrokken bij de ontwikkeling van het programma, het faciliteren van de wedstrijden en het uitnodigen van hun leden en relaties. Juist door die actieve betrokkenheid van alle partners groeit de beurs ieder jaar verder door en blijft de kwaliteit van zowel exposanten als vakbezoekers ongekend hoog."

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




HorecaEvenTT blijft qua sfeer indruk maken

Vakbeurzen – Niet het aanbod, maar juist de sfeer maakt de vakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zo specifiek. Zowel deelnemer als bezoek laten merken dat de beurs gezien wordt als de ontmoetingsplatform voor het noordelijk deel van Nederland. Daarom doelgerichte gesprekken op de beursvloer en door de komst van veel horecaondernemers van de eilanden een efficiënte manier van relatiebeheer voor veel...

Lees bericht

BOB wordt VIB bij De Vrienden van Amstel LIVE

Event – De 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE is van start gegaan. Tot en met 26 januari bezoeken 200.000 vrienden de grootste Amstel kroeg van Nederland. Zoals in iedere kroeg is het de vraag: wie is de BOB vandaag? Om de BOB extra positief in de schijnwerpers te zetten introduceert De Vrienden van Amstel LIVE de VIB; oftewel de ‘very...

Lees bericht



Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid