Makro en Oud Reuchlin & Boelen foundingpartners van Gastvrij Rotterdam


Beurzen - Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft twee nieuwe founding partners aan zich verbonden. Oud Reuchlin &  Boelen is voor de 8e editie van de horecabeurs in september dit jaar de wijnpartner voor de beurs en daarnaast heeft Makro Nederland zich voor de komende drie edities als Founding Partner aan het gastronomisch platform verbonden. Gastvrij Rotterdam kent met de twee nieuwe in totaal op zestien Founding Partners.

Zowel Makro Nederland als Oud Reuchlin & Boelen nemen al vanaf de eerste editie deel aan Gastvrij Rotterdam. Naast activiteiten op de eigen stand, organiseren en ondersteunen beide bedrijven ook verschillende wedstrijden, wine & food pairing sessies en meer. Door zich als Founding Partner aan de beurs te verbinden verwachten beide bedrijven nog meer resultaat uit hun deelname te halen.

"Makro Nederland is al jarenlang trouwe deelnemer aan Gastvrij Rotterdam. Met de groei van de beurs, groeit ook de deelname aan en betrokkenheid bij deze toonaangevende horeca vakbeurs, “ aldus Mark Pieters - Hoofd Horeca Makro Nederland.  Ook Tim van Hekken, National Accountmanager bij Oud Reuchlin & Boelen​, is enthousiast over de verdere samenwerking met Gastvrij Rotterdam, dei van 20 tot en met 22 september wordt gehouden in Ahoy: “Gastvrij is een uitgelezen kans om het glas te heffen met onze (potentiële) klanten”.

Ook Robert Melaard, Managing Director van de beurs, is verheugd over de vernieuwde samenwerkingen: "Deze extra stap wordt juist nu, in dit zwaarste evenementen jaar ooit, zeer gewaardeerd. Gastvrij Rotterdam is vanaf het begin in 2012 gelanceerd en daarna verder uitgebouwd met een groeiende groep Founding Partners, Branche Partners, Media- en Programmapartners. Alle partners zijn ieder op hun eigen manier actief betrokken bij de ontwikkeling van het programma, het faciliteren van de wedstrijden en het uitnodigen van hun leden en relaties. Juist door die actieve betrokkenheid van alle partners groeit de beurs ieder jaar verder door en blijft de kwaliteit van zowel exposanten als vakbezoekers ongekend hoog."

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Makro komt met nieuw digitaal magazine Groots

Groothandel - Makro Nederland komt met een nieuw digitaal magazine genaamd Groots. Vanavond werd het eerste exemplaar tijdens een live workshop gepresenteerd. De workshop werd verzorgd door Michelinsterrenchef Soenil Bahadoer van restaurant de Lindenhof die ook in de eerste editie centraal staat. Hij deelde tijdens de uitzending zijn verhaal achter zijn ‘klassieker’ rendang met jus van blanke soja en gemberbierijs.

Lees bericht


Gaia Green Award en Wijnvrouw bekendmaking tijdens Gastvrij Rotterdam Special

Event - Op 22 september vond in Rotterdam Ahoy de Gastvrij Rotterdam Special plaats. Tijdens de netwerkbijeenkomst werden de Gaia Green Awards uitgereikt, werd Magda van der Rijst uitgeroepen tot Wijnvrouw van het Jaar en blikte de managing director van de beurs, Robert Melaard met Robèr Willemsen, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, vooruit op de toekomst van de beurs en...

Lees bericht
Horecabeurs Horecava volgend jaar in hybridevariant

Beurzen - Passend bij alle coronamaatregelen krijgt ook horecavakbeurs Horecava in 2021 een hybridevariant. Naast een veel kleinere fysieke vakbeurs die voor bezoekers en exposanten volgens de geldende coronamaatregelen wordt ingericht, zal er online meer dan gebruikelijk te zien en beleven zijn.

Lees bericht

Horecabeurs Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Beurzen - De organisatie van Gastvrij Rotterdam heeft, als gevolg van alle maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, besloten de vakbeurs, die gepland stond van 21 t/m 23 september 2020, uit te stellen naar 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid