Marley Spoon en De Vegetarische Slager komen met de vegan maaltijdbox


Samenwerking - Marley Spoon en De Vegetarische Slager slaan de handen ineen en introduceren speciaal voor World Vegan Day op 1 november, en vegan maaltijdbox, met drie recepten.

De limited edition vegan maaltijdbox is tot en met 29 oktober te bestellen en bestaat uit een pindastoof met vegan kipstuckjes, spinazie en limoenbulgur, een vegan kip-katsu-burger met wortelfrietjes en ingemaakte komkommer en tot slot een cobb salade met vegan kipstuckjes, spruitjes, peer en pecannoten.

10 procent

Marley Spoon biedt met haar maaltijdboxen met verse- en seizoensgebonden producten een wekelijks wisselend menu van 30 recepten aan. Daarvan is iedere week meer dan de helft van de recepten vegetarisch of vegan. Onder klanten van Marley Spoon zitten vegan en vega maaltijden al langer in de lift. Uit eigen data blijkt dat bijna driekwart van de klanten (74%) minstens één vegetarisch of veganistisch recept per week bestelt. Dit is een toename van 10 procent vergeleken met een jaar eerder.

Amanda Berne, Hoofd Receptontwikkeling bij Marley Spoon: “De populariteit van onze vegetarische en plantaardige recepten is de afgelopen jaren flink toegenomen. Niet alleen vanwege gezondheids- of milieuredenen, maar ook omdat onze klanten de recepten simpelweg heel lekker vinden. Daarom is de samenwerking met De Vegetarische Slager ook een match made in heaven. We willen onze klanten laten zien dat je door het weglaten van vlees niets hoeft in te leveren op smaak”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsNieuwe maaltijdbox Green Chef voor verschillende levensstijlen

Maaltijdbox - Nederland krijgt een nieuwe maaltijdbox, namelijk Green Chef. Een maaltijdbox die volledig is samengesteld door diëtisten om de gebruikers te ondersteunen in een bewust en gezond eetpatroon. Green Chef is sinds 2018 onderdeel van de HelloFresh Group en is actief de VS, het VK en Nederland.

Lees bericht


Nederlander legt steeds vaker groente op de barbecue

Onderzoek - Meer dan één derde (39%) van de Nederlanders geeft aan meer te barbecueën in vergelijking met voorgaande jaren. Maar in tegenstelling tot voorgaande jaren ligt er nu steeds vaker groente op de bbq. Bijna een kwart (24%) van de Nederlanders is met minder vlees gaan barbecueën, zo blijkt uit recent onderzoek van maaltijdboxleverancier HelloFresh.

Lees berichtEkomenu start samenwerking met LikeMeat

Samenwerking – De biologische maaltijdbox aanbieder Ekomenu start een samenwerking met het plantaardige voedingsmerk LikeMeat, omdat steeds meer mensen kiezen voor het minderen in eten van dierlijke producten.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid