Marley Spoon en De Vegetarische Slager komen met de vegan maaltijdbox


Samenwerking - Marley Spoon en De Vegetarische Slager slaan de handen ineen en introduceren speciaal voor World Vegan Day op 1 november, en vegan maaltijdbox, met drie recepten.

De limited edition vegan maaltijdbox is tot en met 29 oktober te bestellen en bestaat uit een pindastoof met vegan kipstuckjes, spinazie en limoenbulgur, een vegan kip-katsu-burger met wortelfrietjes en ingemaakte komkommer en tot slot een cobb salade met vegan kipstuckjes, spruitjes, peer en pecannoten.

10 procent

Marley Spoon biedt met haar maaltijdboxen met verse- en seizoensgebonden producten een wekelijks wisselend menu van 30 recepten aan. Daarvan is iedere week meer dan de helft van de recepten vegetarisch of vegan. Onder klanten van Marley Spoon zitten vegan en vega maaltijden al langer in de lift. Uit eigen data blijkt dat bijna driekwart van de klanten (74%) minstens één vegetarisch of veganistisch recept per week bestelt. Dit is een toename van 10 procent vergeleken met een jaar eerder.

Amanda Berne, Hoofd Receptontwikkeling bij Marley Spoon: “De populariteit van onze vegetarische en plantaardige recepten is de afgelopen jaren flink toegenomen. Niet alleen vanwege gezondheids- of milieuredenen, maar ook omdat onze klanten de recepten simpelweg heel lekker vinden. Daarom is de samenwerking met De Vegetarische Slager ook een match made in heaven. We willen onze klanten laten zien dat je door het weglaten van vlees niets hoeft in te leveren op smaak”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFrikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht

Vegan Visboer gaat rechtstreeks aan consument leveren

Webshop - Vegan Visboer, met haar plantaardige visvervangers, lanceert tijdens World Vegan Day een nieuwe  webshop waar consumenten rechtstreeks kunnen bestellen. Eerder waren de’ vis-aardige producten’ uitsluitend verkrijgbaar via horeca, events en de schappen van Delhaize supermarkten in België en Luxemburg.

Lees bericht

McDonald’s en Old Amsterdam vinden elkaar opnieuw

Formulenieuws - McDonald’s en Old Amsterdam hebben elkaar gevonden in de samenstelling van twee feestelijke burgers, namelijk de Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam, die ook in een veggie-variant komt. McDonald’s en Old Amsterdam slaan voor de achtste keer de handen ineen.

Lees bericht


Maaltijdbox kost gezin bijna 3000 euro per jaar

Analyse – Maaltijdboxen zijn nog altijd populair bij gezinnen. Gemiddeld geeft een gezin bijna 3000 euro (€2877) uit aan een maaltijdbox-abonnement voor 4 personen. In zo’n abonnement zitten dan 3 maaltijden per week. De berekeningen van Foodboxen.nl zijn uitgevoerd op basis van een abonnement voor 40 weken.

Lees bericht

Belgische editie van ‘Nederlandse Week Zonder Vlees’ van start

Actie - Stichting Nationale Week Zonder Vlees van Isabel Boerdam start  maandag de eerste ‘Week Zonder Vlees-campagne’ in België.  België is het eerste land waar de in Nederland campagne naartoe gaat als onderdeel van haar Europese uitrol. Gesteund door de Europese Unie gaat de Week Zonder Vlees de komende jaren naar Denemarken (2024), Duitsland (2024), Spanje (2025) en Oostenrijk (2026). De ambitie is om...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid