Marley Spoon en De Vegetarische Slager komen met de vegan maaltijdbox


Samenwerking - Marley Spoon en De Vegetarische Slager slaan de handen ineen en introduceren speciaal voor World Vegan Day op 1 november, en vegan maaltijdbox, met drie recepten.

De limited edition vegan maaltijdbox is tot en met 29 oktober te bestellen en bestaat uit een pindastoof met vegan kipstuckjes, spinazie en limoenbulgur, een vegan kip-katsu-burger met wortelfrietjes en ingemaakte komkommer en tot slot een cobb salade met vegan kipstuckjes, spruitjes, peer en pecannoten.

10 procent

Marley Spoon biedt met haar maaltijdboxen met verse- en seizoensgebonden producten een wekelijks wisselend menu van 30 recepten aan. Daarvan is iedere week meer dan de helft van de recepten vegetarisch of vegan. Onder klanten van Marley Spoon zitten vegan en vega maaltijden al langer in de lift. Uit eigen data blijkt dat bijna driekwart van de klanten (74%) minstens één vegetarisch of veganistisch recept per week bestelt. Dit is een toename van 10 procent vergeleken met een jaar eerder.

Amanda Berne, Hoofd Receptontwikkeling bij Marley Spoon: “De populariteit van onze vegetarische en plantaardige recepten is de afgelopen jaren flink toegenomen. Niet alleen vanwege gezondheids- of milieuredenen, maar ook omdat onze klanten de recepten simpelweg heel lekker vinden. Daarom is de samenwerking met De Vegetarische Slager ook een match made in heaven. We willen onze klanten laten zien dat je door het weglaten van vlees niets hoeft in te leveren op smaak”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Dr Oetker komt met de ‘The Good Baker Pizza’

Introductie – Dr Oetker komt met drie nieuwe pizzavarianten onder de naam The Good Baker pizza’s van Dr. Oetker, twee vegetarisch en één veganistisch. De pizza’s zijn belegd met groente, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en hebben een Nutri-Score A of B.

Lees bericht

Lindenhoff introduceert ‘chefwaardige maaltijdbox’

Maaltijdboxen - Boerderij Lindenhoff in Baambrugge introduceert een eigen maaltijdbox met smaak en ingrediënten van topkwaliteit. Bestellers kiezen zelf online de gerechten met producten uit het seizoen die dicht bij de natuur zijn geproduceerd door kleinschalige boeren en makers.

Lees bericht


Smullers start met verkoop Van Dobben Vega Croquet

Formulenieuws – Fastfoodketen Smullers gaat nog meer inspelen op de veranderingen in eetconsumptie en introduceert in alle vestigingen de Van Dobben Vega Croquet. De snackformule met locaties op de Nederlandse treinstations en producent Van Geloven werken nauw samen om de snackliefhebber een ruim assortiment snacks zonder vlees aan te bieden.

Lees bericht

Eerste vegetarische aanbieder van vriesverse kindervoeding

Kindervoeding – Frootie, heet het bedrijf, dat als eerste 100% vegetarische vriesverse kindervoeding gaat brengen. De ondernemers Wania Pires (30) en Elvia Gonçalves (31) sturen de maaltijdenboxen al naar consumenten, kinderdagverblijven en horecagelegenheden, zo melden zij, maar zijn nu op zoek naar investeerders.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid