Nederlandse hamburgerketen Fat Phill’s bestaat vijf jaar


De producten van Fat Phill's zijn vers gemaakt volgens eigen recepturen

Formulenieuws - De Nederlandse franchiseketen Fat Phill’s, opgericht in 2019 door Armin Vahabian, bestaat vijf jaar. De franchiseketen, die  geïnspireerd op een Amerikaanse hamburgerketen telt zeventien locaties in Nederland en opent binnenkort de eerste vesting in het buitenland.

Fat Phill's staat bekend om de casual snelle service met bestelzuilen en de graffiti wall met hip-hop artiesten. De producten zijn vers en gemaakt volgens eigen recepturen. Naast de zeventien vestigingen in Nederland en opent in de hamburgerketen in de zomer van 2024 de eerste franchise locatie in Londen.

Fat Phill’s bevindt zich in Almere, Amersfoort, Amsterdam Amstelstation, Amsterdam Geelvinksteeg, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Leidschendam (Mall of The Netherlands) , Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer. Het hoofdkantoor bevindt zich in Diemen, Nederland

Bron: Fat Phill’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsNederlandse franchiseformule Fat Phill’s opent in Londen

Formulenieuws -  Het Nederlandse burgerconcept Fat Phill’s opent in het voorjaar van 2024 de eerste franchise locatie in London. De vestiging maakt onderdeel uit van een franchiseovereenkomst met Freshly Baked, dat de komende jaren 100 locaties wil gaan openen in het Verenigd Koninkrijk.

Lees bericht


Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Overname - Het Brabantse premium chocolademerk Coco & Sebas heeft overeenstemming bereikt met de curator van Handelsonderneming Min B.V. over de doorstart van het grootste deel van de door haar geëxploiteerde Leonidas-winkels en de distributieactiviteiten in Roosendaal.

Lees bericht


Albron neemt Coffeecompany over van JDE Peet’s

Overname - Albron wil per 1 juli 2021 de keten Coffeecompany overnemen van JDE Peet’s en daarmee de eigen positie op high traffic-locaties versterken. De overname is onderdeel van een bredere ambitie om verder te groeien als foodservice-organisatie die richting geeft aan de markt, aldus Albron vandaag in een toelichting.

Lees bericht

Willie Wartaal lanceert eigen Fat Phill’s hamburger met Pockies-boxershort

Actie - Rapper Willie Wartaal lanceert in samenwerking met modemerk Pockies en restaurant Fat Phill’s de ‘burger with a side of boxers’. Wie de burger van de artiest via Thuisbezorgd bestelt, krijgt bij het afrekenen de keuze om een schone boxer als bijgerecht te bestellen. “Dit is nog nooit gedaan, een boxer werd nog nooit zo snel bezorgd,” aldus...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid