Nieuw horecaconcept Liemès Food District zoekt ‘wereldchefs


Horeca - Liemès Food District, het nieuwe horecaconcept dat dit najaar langs de A2 haar deuren opent in het iconische gebouw The Wall in Utrecht is op zoek naar gepassioneerde chefs van elf verschillende wereldkeukens. In het horecaconcept krijgen de chefs een kant-en-klare keuken en wordt de rest ook geregeld. De kok hoeft zich alleen te richten op het klaarmaken van de gerechten.

Liemès regelt in principe alles. Voor deelnemende chefs betekent dat zorgen uit handen worden genomen, maar ook kosten. Zo zorgt Liemès voor de bediening, keukenapparatuur, een kassasysteem en de marketing. Ed Bindels, oprichter van Amac en eigenaar van Liemès ziet zijn horeca-aanpak als fantastische kans voor chefs die de nodige kookervaring hebben en voor zichzelf willen beginnen. “Je hoeft alleen te doen waar je goed in bent, namelijk de lekkerste gerechten klaarmaken. De rest regelen wij.”

Het Food District moet een smeltkroes worden van elf wereldkeukens waar chefs elkaar aanvullen. Bindels: “Bij Liemès komen wereldkeukens samen. Ieder met een eigen sfeer, passend bij de authenticiteit van de keuken en de smaak van de chef.” De keukens krijgen wel allemaal hun eigen look & feel.

Liemès Food District

Liemès bevindt zich aan de rand van Utrecht Leidsche Rijn, is 1500 vierkante meter groot en biedt plaats aan 500 gasten. Het food district moet een ontmoetingsplek worden voor vrienden, familie en collega’s. De horecalocatie kent verschillende zitgedeeltes – met lage, hoge en lange tafels – en twee open bars.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid