Nieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub in Carlton Oasis
Horecaconcept - Carlton Oasis in Spijkenisse heeft onlangs het volledig gerenoveerde ROAM & Desert Inn Pub geopend. Het hotel deelde de nieuwe horeca-ervaring met gasten en lokale bewoners.
Carlton Oasis maakt deel uit van de Carlton Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in Spijkenisse, de stad gelegen op het eiland Voorne-Putten dat de overgangszone is tussen metropool Rotterdam en het landelijke Zeeland. Gelegen om de hoek van het rauwe havengebied van Rotterdam. General manager is Nathalie Rosbergen. Zij geeft leiding aan dit nieuwe culinaire avontuur, waarbij zowel het restaurant als de Pub een volledige rebranding kregen. De Pub en ROAM zijn toegankelijk voor iedereen.
ROAM
Bij ROAM wordt er gedurende de dag gekookt in een open keuken, met open vuur waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke ingrediënten, zo veel mogelijk afkomstig uit eigen land. Er wordt veelal lokaal ingekocht, met aandacht voor dierenwelzijn en milieu. Het restaurant telt 140 zitplaatsen.
Desert Inn Pub
Voor de inwoners van Spijkenisse is de Desert Inn Pub een iconische plek, volgens Carlton Oasis. ‘Een gezellige bar doordrenkt van nostalgie en herinneringen’. De volledig gerenoveerde Pub streeft ernaar opnieuw dé ontmoetingsplek te worden voor zowel de jongere als oudere generaties uit Spijkenisse en omgeving.
Bron: Carlton/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
EG Group opent Go Fresh Food Bar op hoofdkantoor in Breda
Formulenieuws - EG Group heeft onlangs de deuren geopend van de nieuwe Go Fresh Food Bar op haar hoofdkantoor in Breda. Het restaurant is gevestigd in het GR8 Hotel en moet uitgroeien tot een toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel medewerkers, hotelgasten als zakelijke bezoekers.
Lees berichtLa Place opent veldkeukenrestaurant in Militair Museum
Formulenieuws - La Place opent een nieuw vast restaurant in het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. In een decor dat doet denken aan een veldkeuken, kunnen bezoekers genieten van de verse, ambachtelijke gerechten die kenmerkend zijn voor La Place.
Lees berichtGyojasang opent Korean BBQ-restaurant in Rotterdam
Formulenieuws - Het Koreaanse restaurantconcept Gyojasang opent een nieuwe vestiging aan de Mauritsweg 6 in Rotterdam. Na Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Barcelona is dit de nieuwste locatie waar gasten terecht kunnen voor een authentieke Korean BBQ, waarbij gasten zelf het vlees aan tafel grillen.
Lees berichtNick Toet en La Place lanceren Nick’s Noedels
Formulenieuws - Restaurantketen La Place heeft in samenwerking met foodcreator Nick Toet een nieuw gerecht op het menu gezet: Nick’s Noedels. Het noedelgerecht kwam als winnaar uit de online serie Kritische Koters, waarin een panel van kinderen de rol van jury vervulde.
Lees berichtFastned opent in België grootste laadstation mét restaurant en shop
Buitenland - Fastned heeft op 17 september officieel zijn grootste laadstation ooit geopend, langs de E17 bij Gentbrugge. De nieuwe locatie is niet alleen de grootste van België, maar ook de meest complete: naast 32 ultrasnelle laadpunten biedt het station een volledig uitgerust restaurant, een 24/7 zelfservice-shop en met de moderne sanitaire voorzieningen van ONE HUNDRED restrooms met douches.
Lees berichtLa Place opent vernieuwde vestiging in Arnhem Kronenburg
Formulenieuws - Na een flinke metamorfose heeft La Place haar vestiging in winkelcentrum Kronenburg heropend. De locatie kreeg een compleet vernieuwd interieur, een eigentijds assortiment die aansluit bij de wensen van de moderne gast.
Lees bericht