Nieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub in Carlton Oasis
Horecaconcept - Carlton Oasis in Spijkenisse heeft onlangs het volledig gerenoveerde ROAM & Desert Inn Pub geopend. Het hotel deelde de nieuwe horeca-ervaring met gasten en lokale bewoners.
Carlton Oasis maakt deel uit van de Carlton Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in Spijkenisse, de stad gelegen op het eiland Voorne-Putten dat de overgangszone is tussen metropool Rotterdam en het landelijke Zeeland. Gelegen om de hoek van het rauwe havengebied van Rotterdam. General manager is Nathalie Rosbergen. Zij geeft leiding aan dit nieuwe culinaire avontuur, waarbij zowel het restaurant als de Pub een volledige rebranding kregen. De Pub en ROAM zijn toegankelijk voor iedereen.
ROAM
Bij ROAM wordt er gedurende de dag gekookt in een open keuken, met open vuur waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke ingrediënten, zo veel mogelijk afkomstig uit eigen land. Er wordt veelal lokaal ingekocht, met aandacht voor dierenwelzijn en milieu. Het restaurant telt 140 zitplaatsen.
Desert Inn Pub
Voor de inwoners van Spijkenisse is de Desert Inn Pub een iconische plek, volgens Carlton Oasis. ‘Een gezellige bar doordrenkt van nostalgie en herinneringen’. De volledig gerenoveerde Pub streeft ernaar opnieuw dé ontmoetingsplek te worden voor zowel de jongere als oudere generaties uit Spijkenisse en omgeving.
Bron: Carlton/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Anantara Krasnapolsky zet in op luxe en toegankelijke gastronomie
Hotel - Het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky aan de Dam in Amsterdam is al vanaf 1 november actief met een uitgebreid feestdagenprogramma dat afloopt 4 januari 2026. Het iconische hotel zet stevig in op culinaire beleving tijdens de feestmaanden, met vernieuwde concepten die interessant zijn voor horeca- en foodprofessionals.
Lees berichtFletcher Hotels en Royal Swinkels verlengen samenwerking
Samenwerking - Royal Swinkels Family Brewers en Fletcher Hotels hebben hun samenwerkingsovereenkomst verlengd. Daarmee zetten beide Nederlandse familiebedrijven hun langdurige partnerschap voort, dat ruim tien jaar geleden begon met de grootschalige introductie van Bavaria- en Swinckels-bieren binnen het hotelconcern.
Lees berichtCIMA rooftopbar gloednieuwe hotspot in Amsterdam
Hotel - Het Renaissance hotel in Amsterdam heeft een 4 jaar durende ingrijpende verbouwing ondergaan om te verduurzamen en groter te worden. Het aantal kamers werd flink uitgebreid en 4 nieuwe horecaconcepten zijn ontwikkeld. Begin november is de CIMA rooftop bar geopend: Een Mexicaans restaurant met spectaculair uitzicht over de stad, een groot dakterras én een DJ lounge voor feesten.
Lees berichtEG Group opent Go Fresh Food Bar op hoofdkantoor in Breda
Formulenieuws - EG Group heeft onlangs de deuren geopend van de nieuwe Go Fresh Food Bar op haar hoofdkantoor in Breda. Het restaurant is gevestigd in het GR8 Hotel en moet uitgroeien tot een toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel medewerkers, hotelgasten als zakelijke bezoekers.
Lees berichtLa Place opent veldkeukenrestaurant in Militair Museum
Formulenieuws - La Place opent een nieuw vast restaurant in het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. In een decor dat doet denken aan een veldkeuken, kunnen bezoekers genieten van de verse, ambachtelijke gerechten die kenmerkend zijn voor La Place.
Lees berichtGyojasang opent Korean BBQ-restaurant in Rotterdam
Formulenieuws - Het Koreaanse restaurantconcept Gyojasang opent een nieuwe vestiging aan de Mauritsweg 6 in Rotterdam. Na Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Barcelona is dit de nieuwste locatie waar gasten terecht kunnen voor een authentieke Korean BBQ, waarbij gasten zelf het vlees aan tafel grillen.
Lees bericht