NS-formule Julia’s start vanaf 1 maart met thuisbezorging


Pastaformule Julia's start met thuisbezorgen

Formulenieuws - Vanaf 1 maart starten de stationswinkels van Julia’s met bezorgen aan huis. Reizigers kunnen hierdoor niet alleen onderweg genieten van hun Italiaanse pasta of broodjes, maar ook thuis of op kantoor. NS werkt hiervoor samen met Thuisbezorgd.nl. Op deze bestelsite is ook te zien in welke gebieden de service geldt.

De NS-formule bezorgt thuis vanaf 16 stationswinkels verspreid door het land. Bestellen is elke dag mogelijk vanaf 11.00 uur tot sluitingstijd. Eerder was het al mogelijk om via Thuisbezorgd.nl bij deze Julia’s winkels een bestelling af te halen op een tijdstip naar keuze. De thuisbrengservice is hierop een aanvulling.

“Wij willen het zo makkelijker maken om op elk moment van de dag, onderweg of thuis, te genieten van onze Italiaanse keuken”, aldus Liset Deelder, business manager van Julia’s. Gemikt wordt er op enkele tientallen bestellingen per week per station. Maar os het daadwerkelijk een succes wordt, hangt in de eerste plaats af van de ervaringen van klanten en ook of het bezorgen bevalt.

Julia’s biedt de afhaal- en thuisbrengservice als proef aan tot 1 juli 2021.

Bron: @FoodClicks

De nieuwe Julia's op station Amsterdam Amstel
Foto's: Tsycho Seye

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht


Tweede Nederlandse BrewDog opent op Amsterdam CS

Formulenieuws – BrewDog opent op het Amsterdam Centraal Station de tweede locatie van het café in Nederland. Eerder opende BrewDog al Rotterdam Outpost. Deze BrewDog bar is wel de eerste in Nederland met nieuwe franchise- exploitatiepartner SSP.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid