Passion for Meat breidt uit met 13 Beter leven producten


De uitbreiding van het assortiment Passion for Meat van Diviande met het Beter Leven keurmerk

Introductie – Diviande heeft het vriesvers assortiment van ‘Passion for Meat’ met 13 vleesproducten uitgebreid, die het Beter Leven keurmerk hebben. Het gaat om producten zoals gemarineerde rundersteak, gevulde varkensrollade en lamsgehakt.

Diviande is een internationale producent en verpakker van diepvriesvlees, vers voorverpakt vlees en vleesvervangers. Eind vorig jaar introduceerde het een reeks vriesvers vleesproducten die een Beter Leven Ster dragen onder het eigen merk Passion for Meat. Deze lijn wordt nu uitgebreid.

Een vriesvers vleesassortiment draagt door de langere houdbaarheid bij aan voedselverspilling. Daarnaast zijn de verpakkingen van Passion for Meat volledig recyclebaar.

De verpakking van de nieuwe producten heeft een aangepast design ten opzichte van de eerste serie. Nu de Beter Leven lijn zoveel producten kent, vindt Diviande meer onderscheid in opmaak voor herkenbaarheid van het vleesproduct op z’n plaats. Zo heeft bijvoorbeeld elke diergroep nu een eigen kleurkenmerk gekregen.

Diviande levert aan retail, horeca, cash en carry en de leisuremarkt

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste zuivel met twee sterren Beter Leven Keurmerk

Zuivel – Kees Schutte uit Agelo ontvangt als eerste veehouder het twee sterren Beter Leven keurmerk voor zuivel van de Dierenbescherming. Dit geeft aan dat bij de productie van zuivelproducten van zijn boerderij de integrale duurzaamheid is geborgd. Daarbij wordt gekeken naar dierenwelzijn, biodiversiteit en natuur. De volle melk is verkrijgbaar bij Jumbo onder de Direct van de Boerderij-zuivellijn. 

Lees bericht


Vernieuwde Smullers open op Utrecht CS

Formulenieuws – De snackautomaat van de vernieuwde Smullers op Utrecht CS telt maar liefst 128 trekluikjes. De vestiging met de look & feel van het Smullers 2.0-format opende deze week en heeft daarmee een van de grootste automatiekmuren van Nederland.

Lees bericht


Eerste paal nieuw innovatiecentrum Jan Zandbergen Group

R&D-centrum - CEO Peter-Paul Zandbergen van de Jan Zandbergen Group heeft op 26 oktober de eerste paal geslagen van een nieuw food ontwikkelingscentrum. De groep bestaande uit de bedrijven Jan Zandbergen, Diviande en Future Food Group gaat zich meer richten op vernieuwende concepten en productontwikkeling, met name in de ontwikkeling van plantaardige alternatieven.

Lees bericht


Diviande wint Innovatie Publieksprijs Regio FoodValley

Verkiezing - Diviande heeft onlangs de Publieksprijs van Regio FoodValley ontvangen. Het concept van Diviande, waarbij restvlees van duurzame Kipster hanen en leghennen wordt gebruikt voor de productie van gezonde ‘hybride’ roerbakreepjes, overtuigde het publiek om voor deze innovatie te kiezen.

Lees bericht

Smullers krijgt als eerste foodserviceformule het Beter Leven keurmerk

Formulenieuws - Smullers heeft als eerste foodserviceformule in Nederland het Beter Leven keurmerk gekregen. In alle snacks waarin vlees wordt verwerkt, wordt nu alleen nog maar gebruik  gemaakt van minimaal één ster Beter Leven keurmerk kippen- en rundvlees. Het keurmerk werd vandaag overhandigd bij de opening van de nieuwe Smullers-locatie in Eindhoven.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid