Pastarestaurant Vapiano maakt mogelijk doorstart


Doorstart - De restaurants van Vapiano in Nederland maken mogelijk een doorstart. Een woordvoerder zou dat hebben bevestigd tegenover de Telegraaf.

De pizza- en pastaketen Vapiano  ging begin mei failliet, nadat het moederbedrijf in de financiële problemen was gekomen. In Nederland vielen de Vapiano-vestigingen onder VAP Nederland, dat een masterfranchiseovereenkomst had met Duitsland. De Nederlandse vestigingen hadden het vanaf het begin moeilijk, ook omdat de locaties op plaatsen waren gevestigd waar de horecadruk groot was.

Volgens  het bericht op de Telegraaf heeft de curator op 15 mei goedkeuring gegeven voor een doorstart van de keten. De bedoeling is dat de negen locaties na 1 juni , in overeenstemming met de richtlijnen voor de horeca, weer opengaan.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Van der Valk en Alpro samen aan de slag met plantaardige zuivel

Duurzaamheid - Van der Valk Hotels en Alpro Nederland slaan de handen ineen om de gasten van 67 hotels in Nederland, België en Duitsland te stimuleren vaker voor vaker voor plantaardige voeding te kiezen. Voortaan biedt de hotelketen bij de ontbijtbuffetten en bij hun koffiespecialiteiten plantaardige drinks en alternatieven voor eetzuivel.

Lees bericht


Houben Worstenbrood maakt doorstart

Doorstart – Bart Houben, eigenaar van Houben Worstenbrood maakt bekend dat het bedrijf een doorstart heeft gemaakt. Houben maakte de herstart van zijn bedrijf in Eindhoven, na het eerdere faillissement, bekend via linkedin.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid