Houben Worstenbrood maakt doorstart


Vorig jaar werden de worstenbroodjes van Houben geïntroduceerd op Eindhoven Airport / Foto bij: Houben

Doorstart – Bart Houben, eigenaar van Houben Worstenbrood maakt bekend dat het bedrijf een doorstart heeft gemaakt. Houben maakte de herstart van zijn bedrijf in Eindhoven, na het eerdere faillissement, bekend via linkedin.

De worstenbroodjes van Houben zijn niet alleen in Brabant een begrip, maar ook ver daar buiten. Eind oktober ging het bedrijf failliet als gevolg van dalende verkopen, maar vooral door het niet doorgaan van allerlei evenementen als gevolg van de horecasluiting. Ook de geplande nieuwe bakkerij ging niet door.

Houben is verheugd dat hij na ‘een enorm hectische en spannende periode’ kan mededelen dat er een doorstart gemaakt kan worden met Houben Worstenbrood.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bavaria en Houben introduceren Bavaria worstenbrood

Actie – De derde maandag van januari wordt aangeduid als Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Reden voor de Brabantse familiebrouwer Bavaria de handen ineen te slaan met de Brabantse worstenbroodbakker Houben Worstenbrood en op de ‘worst day of the year’ te komen met Bavaria Worstenbrood.

Lees bericht


Houben gaat samenwerken met zorgbakkerij van Hutten

Samenwerking  - Houben Worstenbrood uit Eindhoven en Hutten uit Veghel hebben de handen ineengeslagen en gaan samenwerken. Vanaf vandaag worden de worstenbroden gerold en gebakken in de zorgbakkerij van Hutten. Ook de receptuur van de bekende Brabantse worstenbroodjes is iets aangepast.

Lees bericht

Brabantse Houben Worstenbrood failliet

Faillissement  - Houben  Worstenbrood in Eindhoven heeft faillissement aangevraagd. Minder bezoek in de bakkerij, afnemende verkopen en het niet doorgaan van verschillende evenementen als gevolg van de coronamaatregelen hebben aan de basis gestaan van de financiële problemen, zo laten de eigenaren weten.

Lees bericht

Eerste Rudolph’s Bakery bij Intratuin Halsteren

Bakery - Rudolph van Veen, tv-kok van onder andere 24Kitchen, opende afgelopen zaterdag bij Intratuin Halsteren zijn eerste Rudolph’s Bakery. Ter gelegenheid van de opening werd in samenwerking met Houben Worstenbrood ook een vijftal nieuwe smaken worstenbrood geïntroduceerd, die verkocht worden in cadeauverpakking.

Lees bericht


Houben worstenbroodjes terug op Eindhoven Airport

Luchthaven – Houben Worstenbrood is als bedrijf ooit ontstaan omdat het gevraagd werd door Eindhoven Airport worstenbroodjes te maken, maar dat ging fout. Nu keert het bedrijf weer terug op de luchthaven dankzij een samenwerking met horecabedrijf Vermaat. Daarmee is de cirkel voor de Brabantse bakker weer rond.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid