Paul Fagel krijgt staande ovatie bij Gault&Millau Award 2023


Paul Fagel tijdens de award-uitreiking waar hij een staande ovatie kreeg van het publiek

Award – Chef-kok Paul Fagel van restaurant Arsenaal in Naarden heeft tijdens Gault&Millau-uitreiking de Lifetime Achievement Award 2023 gekregen. Van het publiek kreeg hij daarvoor een staande ovatie.

Fagel stamt uit een familie van restaurateurs en chefs. Vader en moeder hebben een restaurant en van de negen broers en een zus waren er zeven actief in de horeca. Hoewel Paul Fagel zijn restaurant in het Arsenaal in Naarden tien jaar gelden verkocht is hij nog altijd met regelmaat te vinden bij vakwedstrijden en andere evenementen in de horeca.

Fagel volgde nooit een officiële opleiding, maar leerde het vak van de beste chefs van Frankrijk. Hij was een van de eersten die de Nederlandse gasten de nouvelle cuisine presenteerde.

Bron: Gault&Millau/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De winnaars van de Gault&Millau Awards 2024

Verkiezing – Maandagmiddag werd in het Utrechtse Tivoli Vredenburg de winnaars bekend gemaakt van de Gault & Millau Awards 2024. Onder het toeziend oog van de top van de Nederlandse restaurantwereld werden zij op het podium bekroond, in 18 categorieën als ‘Chef van het Jaar’, ‘Jonge Chef van het Jaar’ en ‘Gastheer van het Jaar’. Na afloop van de bijeenkomst werd de nieuwe...

Lees bericht


Nieuwe kapitaalinjectie moet zorgen voor verdere groei Cheflix

Platform – De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft in een nieuwe kapitaalronde 1 miljoen euro opgehaald bij diverse investeerders. Onder de investeerders zijn de founders van scale-ups zoals Creative Fabrica en Studocu. Hoewel er ook interesse was van een groot mediaconcern uit de Verenigde Staten, hebben de founders van Cheflix, Thomas van Burg en Jeroen van den Brink, toch gekozen voor investeerders...

Lees bericht

Glutenvrij Markt nieuw op Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam, dat van 18 tot en met 20 september in Rotterdam Ahoy wordt gehouden, krijgt een Glutenvrij Markt. Het plein is weliswaar met vier aanbieders klein, maar de organisatie wil daarmee wel laten zien dat er steeds meer vraag komt naar glutenvrije producten en gerechten.

Lees bericht

Culinair talent in spotlight bij Food Reporter en Chefs (R)Evolution

Horecatalent - Food Reporter, Gault&Millau en Chefs (R)Evolution gaan een samenwerking aan, met als doel nieuw culinair talent gezamenlijk een podium te bieden. Tijdens Chefs (R)Evolution op 4 en 5 september wordt er door De Librije extra aandacht voor culinair talent gecreëerd, met de HillBilly competitie en door de inzet van koksopleidingen. Bovendien wordt daar in samenwerking met...

Lees bericht


Rootzz of Nature opent jackfruit pop-up bar

Pop-up - Rootzz of Nature opent op 22 april de allereerste jackfruit pop-up bar van Nederland op het Hugo de Grootplein in Amsterdam.  In de pop-up bar staat een weekend lang chef-kok Naresh Ramdjas in de keuken om verschillende kleine gerechten te maken met de ‘vleesvervanger’ jackfruit.

Lees bericht

Winnaars Gault&Millau Awards 2022 zijn bekend

Verkiezing - Maandagmiddag werd de nieuwe Gault&Millau gids 2022 gelanceerd in TivoliVredenburg in Utrecht. Tijdens het event werden ook de Gault&Millau Awards uitgereikt aan de winnaars van het jaar 2022 in categorieën als ‘Chef van het Jaar’ (Syrco Bakker), ‘Jonge Topchef van het Jaar (Robin van de Bunt) en ‘Ontdekking van het Jaar’ (Michael van der Kroft).

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid