Plaza digitaliseert verder met orderkiosken


Formulenieuws - Plaza ’t Krûûspunt op Ameland is in mei gestart met orderkiosken. Het cafetariabedrijf wil met de plaatsing van de bestel- en afrekenzuilen inspelen op de toenemende vraag naar snelheid en gemak. Het is de derde Plaza-locatie die de stap naar verdere digitalisering maakt.

'Het gebruik van de orderkiosk leidt niet alleen tot hogere tevredenheid bij de gast, maar ook tot meer omzet', zo laat formule & solutionmanager Jackie ten Westenend van Plaza Food For All weten. Met de orderkiosk is ook veel eenvoudiger in te spelen op bijverkoop, doordat combinaties worden gevisualiseerd. Orderkiosken zorgen er ook voor dat het beschikbare personeel efficiënter kan worden ingezet. Het bestel- en betaalwerk wordt immers uit handen genomen, waardoor personeel meer tijd heeft in de keuken. Frank de Kruijk, eigenaar Plaza ’t Krûûspunt: “We hebben net voor Pasen twee orderkiosken van De Digitale laten installeren en het gaat fantastisch. Gasten begrijpen direct dat ze bij de orderkiosk kunnen bestellen waardoor wachttijden minder zijn. Door het ontwikkelen van de juiste content levert het mij ook meer omzet op. Met de inkoop via Plaza was het voor mij extra aantrekkelijk om deze stap te zetten”.

Bron: Sligro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht

Groothandel Sligro ontvangt keurmerk PSO ‘Trede 2’

Groothandel – Groothandel Sligro in Veghel heeft Trede 2 verdiend van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO en een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties is ingericht op sociaal ondernemen. Uit de erkenning blijkt dat Sligro meer dan gemiddeld gericht is op sociaal ondernemen en op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op...

Lees bericht




Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid