Pulled Oats ook in de smaak Tex Mex verkrijgbaar


Introductie - Pulled Oats Naturel, sinds 2019 verkrijgbaar in de Nederlandse vleesvervangerschappen, krijgt ook een gekruide variant: Pulled Oats Tex Mex. Gold&Green introduceert deze nieuwe smaak om mensen ook een vega(n) Tex Mex gerecht te bieden.

Pulled Oats Naturel heeft  bite en een neutrale smaak waardoor het goed de smaak van het gerecht opneemt. Pulled Oats Tex Mex is een uitbreiding op de neutrale variant. De Pulled Oats is al op smaak gebracht en wordt verkocht met een sachet kruidenolie, dat tijdens het bakken kan worden toegevoegd. Pulled Oats neemt op deze manier de Mexicaanse smaken op. De buitenkant wordt bovendien knapperig en kruidig. Gold&Green zorgt er hiermee voor dat iedereen op eenvoudige wijze vegetarische Tex Mex gerechten kan bereiden.

Eiwitrijk alternatief op basis van haver

Pulled Oats is een alternatief voor vlees bij zowel consumenten thuis als in de horeca. Het is een plantaardig eiwit dat door de hoge kwaliteit en bite als alternatief voor vlees te gebruiken is. Pulled Oats is gemaakt van vijf ingrediënten: haver, tuinbonen, erwten, een beetje olie en wat zout. Door de combinatie van haver en peulvruchten, is de hoeveelheid en kwaliteit van eiwitten hoog: Pulled Oats Tex Mex bevat 24 gram eiwit per 100 gram én alle negen essentiële aminozuren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Paulig wil koploper worden in duurzaamheid

Achtergrond - Paulig, het van origne Finse moederbedrijf achter Tex Mex merk Santa Maria en de plantaardige eiwitbron Pulled Oats van Gold&Green kondigde onlangs aan om koploper te worden als het gaat om duurzaamheid. Zo hebben zij de ambitie om in 2030 70% van de netto-omzet te halen uit producten en diensten die de gezondheid en het welzijn van mensen en...

Lees bericht


Gold&Green introduceert plantaardige eiwitbron Pulled Oats

Introductie –Gold&Green brengt vanaf vandaag Pulled Oats op de Nederlandse foodservicemarkt. Pulled Oats is een plantaardige eiwitingredient uit Finland dat lijkt op vlees en goed inzetbaar is bij vega(n)-maaltijden. Op de Horecava werd het ingrediënt voor het eerst in Nederland getoond, maar nu is door opname van het product bij Bidfood het ook beschikbaar. Pulled Oats...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid