Remia Professioneel gaat op zoek naar lekkerste Loaded Fries 2021


Wedstrijd – Wie maakt de Lekkerste Loaded Fries 2021 en wordt daarmee de opvolger van Mitch Kramer van Ter Marsch & Co, die de prijs vorig jaar bij de Horecava in de wacht sleepte? Die vraag stelt Remia Professioneel aan de bedrijven die werk willen maken het trenditem: friet met topping.

Loaded Fries zijn hot. Steeds meer ondernemers en productontwikkelaars, in fastservice, restauratief maar ook in leisure, ontwikkelen hun eigen creaties en proberen zich zo goed mogelijk te onderscheiden. De vraag die Remia nu stelt aan ondernemers is: hoe doe jij dat? Maar ook: focus jij je op de ultieme combinatie van textuur, mondgevoel, smaak en kleur op basis van ingrediënten die je al in huis hebt? Ga je voor luxe en ambacht? Voor lokale ingrediënten? Of juist voor vegan? Tot en met zondag 9 mei kunnen medewerkers en ondernemers zich aanmelden voor de Lekkerste Loaded Fries van 2021. Een vakjury onder leiding van tv-kok Pierre Wind zal de Lekkerste Loaded Fries op maandag 31 mei bekendmaken.

Voorwaarden

Er gelden wel een enkele voorwaarden voor de Lekkerste Loaded Fries-verkiezing. Zo mag de bereidingstijd niet meer bedragen dan 8 minuten, moet de verkoopprijs onder de 9,50 euro liggen en de kostprijs niet meer bedragen dan 3,50 euro. Ook moet er minimaal één Remia Professioneel saus zijn gebruikt in de topping, dat kan ook een mayonaise of fritessaus zijn. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er een voorselectie gehouden middels mystery visits.

Prijzenpakket

Het prijzenpakket bestaat uit een award en de nodige prubliciteit ook uit een hoofdprijs van €1500,-. De tweede plaats levert de winnaar een prijs op van € 750,- en de 3e plek € 375,-. Inschrijven kan via www.lekkersteloadedfries.nl. De wedstrijd is daarnaast te volgen via @RemiaProfessioneel op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Wie maakt de nieuwe Remia Burger & Grill sauce voor 2023?

Wedstrijd – Remia Professional wil in 2023 met een nieuwe variant Burger & Grill sauce komen. Een vernieuwende saus, die breed toepasbaar is en in potentie een grote smaak kan worden binnen de bestaande Burger & Grill sauzen serie. Alle foodprofessionals kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

Lees bericht




‘Hamburgerboetiek’ Ter Marsch & Co opent in Utrecht

Hamburgerketen - Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Het is de vierde vestiging van het hamburgerbedrijf. Andere vestigingen zitten in Rotterdam en twee in Amsterdam. Nu is daar een vierde vestiging bijgekomen in hartje Utrecht.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid