Wie maakt de nieuwe Remia Burger & Grill sauce voor 2023?
Wedstrijd – Remia Professional wil in 2023 met een nieuwe variant Burger & Grill sauce komen. Een vernieuwende saus, die breed toepasbaar is en in potentie een grote smaak kan worden binnen de bestaande Burger & Grill sauzen serie. Alle foodprofessionals kunnen deelnemen aan de wedstrijd.
Remia Professional speelde in 2014 als een van de eerste sauzenfabrikanten in op de belangstelling voor de gerilde hamburgers. Aanvankelijk met de Smokey BBQ sauce, Smokey Hot Cocktail sauce, American Garlic sauce en Burger Relish, maar deze range werd later uitgebreid met Creamy Bacon Style, Smokey BBQ Honey en Smokey BBQ Beer sauce, uit 7 smaakmakers. Tevens werd er een verbredingsslag gemaakt als het gaat om toepassingsmogelijkheden. De sauzen kunnen nu worden ingezet voor burgers en hotdogs, tot het aflakken van spareribs, het aanmaken van pulled meat en het aftoppen van vlees-, vis en vegagerechten. Aan die rijke range wil Remia Professional nu een saus toevoegen en roept daarvoor de hulp in van de foodprofessionals.
De saus moet wel aan bepaalde criteria voldoen. Zo moet de nieuwe sausreceptuur aanvullend zijn op de bestaande range, geschikt zijn voor DKW (dus niet koelvers), vegetarisch zijn en in kostprijs in lijn met de overige producten. Naast eeuwige roep zijn er voor de deelnemers ook prijzen te winnen. De finale waar de winnaar bekend wordt gemaakt staat gepland op maandag 19 september, op de eerste dan van Gastvrij Rotterdam in Ahoy. De inschrijving loopt t/m zondag 31 juli.
Bron: Remia/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
75% standruimte Gastvrij Rotterdam 2024 is verkocht
Vakbeurs - De belangstelling voor de 11e editie van Gastvrij Rotterdam, die van 23 tot en met 25 september 2024 wordt gehouden in Rotterdam Ahoy, is groot. Dit laat de organisatie weten. 75% van de beschikbare standruimte zou zijn verkocht.
Lees berichtAnne-Wies van Oosten genomineerd voor Wijnvrouw van het Jaar
Verkiezing - Tijdens een besloten diner met Marimar Torres van Familia Torres wijnen uit Californië, heeft de vakjury van Wijnvrouw van het Jaar 2024 Anne-Wies van Oosten aangekondigd als tweede kanshebber voor de titel.
Lees berichtTrendwatcher Scholtens ziet ons lijden aan digitale obesitas
Event – “We zijn allemaal verslaafd aan digitale dopamine, en lijden hierdoor in een bepaalde vorm aan digitale obesitas”. Woorden van trendwatcher Jeanneke Scholtens van Buro Zorro tijdens de workshop die zij gaf op Gastvrij Rotterdam bij een bijeenkomst van FoodserviceXS.
Lees berichtJubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records
Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.
Lees berichtFinalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend
Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.
Lees berichtYornie van Dijk van Restaurant Basiliek wint eerste Green Chef’s Hat
Wedstrijd - Yornie van Dijk van Restaurant Basiliek* uit Harderwijk is de eerste winnaar geworden van de nieuwe 100% plantaardige kookwedstrijd de Green Chef’s Hat. Maandag 18 september, op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam streden 5 deelnemers om de titel.
Lees bericht