Wie maakt de nieuwe Remia Burger & Grill sauce voor 2023?


Remia Professional schrijft een wedstrijd uit voor foodprofessionals voor een nieuwe Burger Sauce

Wedstrijd – Remia Professional wil in 2023 met een nieuwe variant Burger & Grill sauce komen. Een vernieuwende saus, die breed toepasbaar is en in potentie een grote smaak kan worden binnen de bestaande Burger & Grill sauzen serie. Alle foodprofessionals kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

Remia Professional speelde in 2014 als een van de eerste sauzenfabrikanten in op de belangstelling voor de gerilde hamburgers. Aanvankelijk met de Smokey BBQ sauce, Smokey Hot Cocktail sauce, American Garlic sauce en Burger Relish, maar deze range werd later uitgebreid met Creamy Bacon Style, Smokey BBQ Honey en Smokey BBQ Beer sauce, uit 7 smaakmakers. Tevens werd er een verbredingsslag gemaakt als het gaat om toepassingsmogelijkheden. De sauzen kunnen nu worden ingezet voor burgers en hotdogs, tot het aflakken van spareribs, het aanmaken van pulled meat en het aftoppen van vlees-, vis en vegagerechten. Aan die rijke range wil Remia Professional nu een saus toevoegen en roept daarvoor de hulp in van de foodprofessionals.

De saus moet wel aan bepaalde criteria voldoen. Zo moet de nieuwe sausreceptuur aanvullend zijn op de bestaande range, geschikt zijn voor DKW (dus niet koelvers), vegetarisch zijn en in kostprijs in lijn met de overige producten. Naast eeuwige roep zijn er voor de deelnemers ook prijzen te winnen. De finale waar de winnaar bekend wordt gemaakt  staat gepland op maandag 19 september, op de eerste dan van Gastvrij Rotterdam in Ahoy. De inschrijving loopt t/m zondag 31 juli.

Bron: Remia/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht


Finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend

Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid