#SAMENLUNCHEN campagne steunt cateraars


Oproep om toch vooral weer samen te gaan lunchen / Foto bij: Vrumona

Catering - Omdat de catering binnen scholen weer opstart en ook kantoren weer medewerkers ontvangen, heeft een aantal bedrijven uit de levensmiddelensector het initiatief genomen tot een gerichte #SAMENLUNCHEN campagne. Met de campagne willen zij de cateringsector een hart onder riem steken en de cateringrestaurants weer vol krijgen.

De cateringmarkt heeft door alle beperkende maatregelen een zware tijd achter de rug. Vandaar dat de initiatiefnemers de komende drie maanden de cateringrestaurants willen helpen met de opstart van de cateringrestaurants. Vooral nu vanaf 25 september het thuiswerkadvies is versoepeld en ook de scholen weer steeds verder opengaan.

Naast billboards en abri’s met grappige teksten als #Out-of-The-Broodtrommel Denken bestaat de campagne uit een actie waarbij mensen op social media een lunch-foto kunnen posten in een cateringrestaurant. Wie daarbij @SAMENLUNCHEN tagged maakt kans op 1 van de 1.000 gratis lunches. De winnaars van deze actie worden wekelijks bekend gemaakt.

Deelnemende bedrijven zijn onder meer Vrumona, Sligro, Van Geloven, Coca-Cola Nederland, Vandermoortele, Spa, Pepsico, Bresc en Johma.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht


AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht

Sandra Vingerling nieuwe directeur Retail Vrumona

Benoeming - Sandra Vingerling start per 1 mei 2024 als nieuwe directeur Retail bij Vrumona, onderdeel van Royal Unibrew. Zij neemt de functie over van Arjen Reijnierse, die deze verantwoordelijkheid momenteel a.i. vervult. Vrumona kiest hiermee voor een interne opvolger.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid