Smaakchef van Albron wint Overall-prijs Innovation Award 2023


De winnaars van de Horecava Innovation Award 2023 zijn maandag bekendgemaakt, overall winnaar werd Albron met Smaakchef

Verkiezing – De winnaars van de Horecava Innovation Award 2023 zijn maandag bekendgemaakt. Overall winnaar 2023 is Albron met Smaakchef. Smaakchef ontzorgt het zorgpersoneel door de bereiding van de warme maaltijd uit handen te nemen. De winnaar van de Horecava Innovation Award is Uhhmami, culinaire plant based boulions in de smaken Vegetable, Chickenis, Oceanish en Beefish.

De prijzen werden uitgereikt tijdens de opening van Horecava 2024 op maandag. Na twee juryrondes heeft de jury uit de ruim 100 ingezonden innovaties de winnaars geselecteerd.

Overall Winnaar Horeca Innovation Award werd ‘Smaakchef’ van Albron. Omdat het concept invulling geeft aan een actueel vraagstuk, namelijk hoe zet je als kleinschalige zorginstelling ondanks een tekort aan personeel toch nog een gezonde warme maaltijd op tafel? Smaakchef van Albron vormt op dat vraagstuk een oplosing.

Naast Overall Winnaar is Albron ook de winnaar van de categorie Concepts, Interieur & design. De druk op zorgpersoneel is al jaren onverminderd hoog. De Smaakchef ontzorgt hen, door de bereiding van de vers gekookte, warme maaltijd uit handen te nemen. Zo kan het zorgpersoneel zich primair richten op hun eigen werkzaamheden.

Daarnaast waren er ook prijzen in andere categorieën:

Winnaar Food & Beverage

Mayoneur wil met een alternatief voor traditionele verdikkingsmiddelen de mayonaisemarkt verder verduurzamen. Hergebruiken van ‘waste’ sinaasappels die worden omgezet in vezels, deze worden toegevoegd aan de recepturen van Mayoneur waardoor er 2 E-nummers verwijderd zijn uit de recepten (bindend en houdbaar).

Winnaar Equipment & Services

Pourify geeft je volledige controle over je barvoorraad, zodat je je kunt concentreren op het perfect inschenken van drankjes, verspilling kunt verminderen, winst kunt verhogen, je medewerkers kunt motiveren en hun vaardigheden kunt verbeteren. In deze tijden van stijgende prijzen en kleinere marges telt elke druppel. De jury zegt: ”Dit is plug & play en betaalbaar. Daardoor snel inzetbaar voor iedereen.”

Winnaar Digital, Apps & Social Media

Butleroo is een allesomvattend restaurant management platform. Alles kun je via Butlaroo regelen van inkoop, betalen tot zelf bestellen via qr-codes en kiosken. Door veel uit handen te nemen hebben horecaondernemers helpt Butlaroo bij het personeelsprobleem. Volgens de jury is dit het ontbrekende digitale puzzelstuk in de horecaervaring.

Horecava Sustainability Award

De Horecava Sustainability Award (voorheen Karel Vos Duurzaamheids Award) werd gewonnen door  Uhhmami, gepionierd door de Deense Michelin-chef Frank Lantz. Het gaat om een veganistisch merk dat klassieke gerechten die we allemaal kennen en waar we van houden, transformeert in lekkere, plantaardige alternatieven.

Bron: Horecava/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht



Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht



Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar winnaar NK Pizza bakken 2024

Wedstrijd - Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam heeft het NK Pizza bakken 2024 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn deeg en kooktechnieken. De ondernemer toonde zich na afloop verbaasd, omdat hij erg heeft getwijfeld of hij wel mee moest doen met de wedstrijd, want eigenlijk had hij geen tijd.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid