Smullers brengt opnieuw roze fritessaus tijdens Amsterdam Pride


Formulenieuws – Cafetariaketen Smullers introduceert gedurende Amsterdam Pride 2019 opnieuw de roze fritessaus. De saus was vorig jaar zo’n succes dat de nieuwe exploitant van Smullers, het Franse Lagardère Travel Retail, heeft besloten de gekleurde fritessaus te herintroduceren. De saus wordt gedurende de hele week (29 juli t/m 4 augustus) aangeboden op alle Amsterdamse NSstations. Op zaterdag 3 augustus, de dag van de Canal Parade, is de roze fritessaus deze keer ook in alle overige Smullers-locaties verkrijgbaar. De saus is ontwikkeld in samenwerking door Oliehoorn, de vaste sausleverancier van Smullers. “Afgelopen jaar hebben wij op de dag van de Canal Parade een recordaantal frites verkocht, zelfs meer dan met Koningsdag. Vanuit heel het land was er vraag naar onze roze fritessaus en daarom hebben we dit jaar besloten om er iedereen van te laten meegenieten”, aldus Ignaz Legters, Business Unit Manager Smullers. Limited edition Het succes van de roze fritessaus was vorig jaar zo groot, dat er in augustus zelfs een limited edition van de saus werd uitgebracht. Producent Oliehoorn heeft in dat jaar een speciale batch van de saus aangemaakt die in flessen op alle Smullers-locaties konden worden gekocht voor thuisgebruik. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Cafetariaketen Smullers introduceert gedurende Amsterdam Pride 2019 opnieuw de roze fritessaus. De saus was vorig jaar zo’n succes dat de nieuwe exploitant van Smullers, het Franse Lagardère Travel Retail, heeft besloten de gekleurde fritessaus te herintroduceren. De saus wordt gedurende de hele week (29 juli t/m 4 augustus) aangeboden op alle Amsterdamse NSstations. Op zaterdag 3 augustus, de dag van de Canal Parade, is de roze fritessaus deze keer ook in alle overige Smullers-locaties verkrijgbaar. De saus is ontwikkeld in samenwerking door Oliehoorn, de vaste sausleverancier van Smullers. “Afgelopen jaar hebben wij op de dag van de Canal Parade een recordaantal frites verkocht, zelfs meer dan met Koningsdag. Vanuit heel het land was er vraag naar onze roze fritessaus en daarom hebben we dit jaar besloten om er iedereen van te laten meegenieten”, aldus Ignaz Legters, Business Unit Manager Smullers. Limited edition Het succes van de roze fritessaus was vorig jaar zo groot, dat er in augustus zelfs een limited edition van de saus werd uitgebracht. Producent Oliehoorn heeft in dat jaar een speciale batch van de saus aangemaakt die in flessen op alle Smullers-locaties konden worden gekocht voor thuisgebruik. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Klimaat positief eetconcept Natoo opent op Rotterdam CS

Formulenieuws – Formuleorganisatie Lagardère Travel Retail opent op een drietal NS-stations een nieuw klimaat positief foodconcept genaamd Natoo. Dit internationale foodconcept gericht op gezonde voeding opent eerst op Rotterdam CS en daarna op Den Haag CS en Leiden CS. Natoo wordt bestempeld als klimaat positieve fast-casual eetgelegenheid.

Lees bericht


Vernieuwde Smullers open op Utrecht CS

Formulenieuws – De snackautomaat van de vernieuwde Smullers op Utrecht CS telt maar liefst 128 trekluikjes. De vestiging met de look & feel van het Smullers 2.0-format opende deze week en heeft daarmee een van de grootste automatiekmuren van Nederland.

Lees bericht

Lagardère gaat drie ‘healthy’ Natoo-winkels openen op NS-stations

Reizigersconcept - Lagardère Travel Retail, de Franse winkelorganisatie met verschillende retailformules in Nederland, waaronder cafetariaformule Smullers, opent dit jaar drie winkels met het eigen eetconcept Natoo. Een concept gericht op gezonde voeding in een 110% CO2 klimaat positieve fast-casual eetgelegenheid. De drie geplande locaties komen op de stations Rotterdam CS, Den Haag CS en Leiden CS.

Lees bericht




Smullers krijgt als eerste foodserviceformule het Beter Leven keurmerk

Formulenieuws - Smullers heeft als eerste foodserviceformule in Nederland het Beter Leven keurmerk gekregen. In alle snacks waarin vlees wordt verwerkt, wordt nu alleen nog maar gebruik  gemaakt van minimaal één ster Beter Leven keurmerk kippen- en rundvlees. Het keurmerk werd vandaag overhandigd bij de opening van de nieuwe Smullers-locatie in Eindhoven.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid