Subway Nederland en Uber Eats gaan samenwerken


Formulenieuws – Subway Nederland kiest net als hamburgerketen McDonald’s voor een samenwerking met UberEats in Nederland als het gaat om het bezorgen van de sandwiches op kantoor, thuis of elders. Beide partijen hebben afgesproken de samenwerking vooralsnog te gaan doen in 14 steden. De samenwerking met Uber Eats is niet exclusief. De sandwichketen werkt ook samen met bezorgdienst Thuisbezorgd.nl. Annelies Poelsema, marketingmanager Subway Nederland over de samenwerking: “Uber Eats is een professionele partner in de deliverymarkt, waar we op wereldwijd niveau mee samenwerken. Samen kunnen we nog beter inspelen op het Nederlandse lunchmoment.” Ook McDonald's werkt in Nederland samen met Uber Eats vanwege een internationaal contract. 14 steden Volgens Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland kunnen gebruikers van de Uber Eats app nu in de steden Amsterdam, Almere, Breda, Den Haag, Delft, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle een Subway-maaltijd bestellen. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Subway Nederland kiest net als hamburgerketen McDonald’s voor een samenwerking met UberEats in Nederland als het gaat om het bezorgen van de sandwiches op kantoor, thuis of elders. Beide partijen hebben afgesproken de samenwerking vooralsnog te gaan doen in 14 steden. De samenwerking met Uber Eats is niet exclusief. De sandwichketen werkt ook samen met bezorgdienst Thuisbezorgd.nl. Annelies Poelsema, marketingmanager Subway Nederland over de samenwerking: “Uber Eats is een professionele partner in de deliverymarkt, waar we op wereldwijd niveau mee samenwerken. Samen kunnen we nog beter inspelen op het Nederlandse lunchmoment.” Ook McDonald's werkt in Nederland samen met Uber Eats vanwege een internationaal contract. 14 steden Volgens Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland kunnen gebruikers van de Uber Eats app nu in de steden Amsterdam, Almere, Breda, Den Haag, Delft, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle een Subway-maaltijd bestellen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht


Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid