Take away Who Ayam start in Creative Valley Utrecht CS


De plek waar Who Ayam opent aan het stationsgebied dat momenteel een grote transformatie ondergaat

Formulenieuws – Take away formule Who Ayam opent binnenkort de deuren aan de Smakkelaarshoek in Utrecht. Who Ayam is een nieuw horecaconcept met een focus op gezond en voedzaam comfort food. Het winkelpand waar de formule zich vestigt, is onderdeel van het multicomplex Creative Valley Utrecht CS, dat onderdeel uitmaakt van stationsgebied Oost.

Who Ayam is een nieuw horecaconcept, dat een gezond aanbod centraal zet.  “Om het beste uit jezelf in al je aspecten te halen, is goede voeding essentieel: de maaltijd die je kiest, is immers een expressie van wie je bent,” aldus eigenaar Clifford Francis, die zich bij de huur liet adviseren door JB Retail. “Bij Who Ayam draait het om de balans tussen wie je bent en wat je eet.” Het horecaconcept aan de Smakkelaarshoek is de eerste locatie van Who Ayam en bedient onder andere OV-reizigers, studenten en sporters die een lekkere, snelle en gezonde maaltijd willen.

Creative Valley

In 2019 opende Victor Everhardt, wethouder Stationsgebied gemeente Utrecht, het multicomplex Creative Valley . Het gebouw maakt onderdeel uit van de ontwikkelingen van stationsgebied oost en is deels gebouwd op ’s werelds grootste fietsenstalling. Het herbergt onder meer woningen, kantoren, fitness, een hotel met horeca en retail-units. Het gebied ondergaat momenteel een grote transformatie.

Bron: JB Retail/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht


Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Lees bericht

De Pindakaaswinkel opent eerste winkels op NS stations

Formulenieuws – De pop-upwinkel op Utrecht CS is de eerste locatie van De Pindakaaswinkel, daarna volgt Amsterdam Centraal Station voor een periode van 5 weken. Naast de 18 locaties in de binnensteden heeft de speciaalzaak straks ook vestigingen op Nederlandse treinstations.

Lees bericht

NS start campagne voor herbruikbare bekers

Reizigersshop - Minder koffiebekers op de stations, dat is het doel van de campagne die NS samen met Milieu Centraal en 30 ondernemers op station Utrecht Centraal maandag is gestart. Gezamenlijk gaan zij reizigers aanzetten een herbruikbare beker mee te nemen.

Lees berichtHMS-Host opent eerste BackWERK-locatie op Utrecht CS

Formulenieuws – Dit weekend opende de eerste BackWERK-locatie die door HMSHost geëxploiteerd gaat worden op Utrecht CS. Beide partijen sloten eerder een overeenkomst om de voormalige Boordzaken en de TRECK-locaties om te bouwen naar BackWERK. Het is tevens de eerste locatie met digitale schermen.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid