Tavola slaat jaar over, maar komt met twee alternatieven


Beurzen – De Belgische horecabeurs Tavola verplaatst de maart editie 2021 naar maart volgend jaar, maar komt in 2021 wel met een tweetal alternatieven: Tavola Online in maart en een Taste of Tavola in september.

De beursorganisatie vindt de huidige maatregelen te streng en de vooruitzichten van heropening van de horeca te slecht om een volwaardige beurs in maart te kunnen organiseren. Besloten is de beurs nu te verschuiven naar 20 tot en met 22 maart 2022.

Om in de tussenliggende tijd exposanten toch te gelegenheid te bieden hun innovaties te tonen wordt in maart de Tavola Online geïntroduceerd en combineert de organisatie een hal ‘premium food & drinks’ onder de noemer 'Taste of Tavola'met de in september gehouden beurzen Broodway & Meat Expo. Tijdens deze vakbeurzen voor de ambachtelijke bakkerij- en slagerijsector kunnen bezoekers op die manier toch voorproefje krijgen van de originele Tavola-beurs, zo laat de organisatie weten. Die beurzen worden gehouden van 26 tot en met 29 september 2021 in Kortrijk Xpo.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Gastvrij Rotterdam gaat door en is doorstroom evenement

Beurzen – Vakbeurzen blijven vallen onder de zogenaamde ‘doorstroom evenementen’ en mogen van het kabinet doorgaan, mits de organisatie zich houdt aan 1 persoon per 5m2 vloeroppervlakte. Voor Gastvrij Rotterdam betekent die richtlijn dat de horecabeurs doorgang kan vinden.

Lees bericht

Gastvrij Rotterdam 2021 voor 80% volgeboekt

Beurzen – De vier beurshallen van Gastvrij Rotterdam, die van 20 tot en met 22 september wordt gehouden in de Rotterdamse Ahoy, zijn voor ruim 80% gevuld. In sommige hallen is bijna geen stand meer beschikbaar, meldt de beursorganisatie in de meest recente nieuwsbrief.

Lees bericht


Gastvrij Rotterdam krijgt Formule & Franchise Plein

Beurzen - Gastvrij Rotterdam, de horecabeurs die van 20 tot en met 22 september wordt gehouden, krijgt een nieuw Plein op de beursvloer. Tijdens  de drie beursdagen worden op het Formule & Franchise Plein franchisegevers en potentiële franchisenemers samengebracht door aanbieders van food- en horecaconcepten en -formules.

Lees bericht

Gastvrij Rotterdam optimistisch over doorgaan horecabeurs

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam heeft vertrouwen dat het event kan plaatsvinden. Het feit dat de horeca binnenkort weer een stukje open kan en de evenementensector meer ruimte krijgt, in combinatie met een hogere vaccinatiegraad, geeft de organisatie voldoende vertrouwen dat de beurs kan doorgaan. Dat laat Robert Melaard, Managing Director, van Gastvrij Rotterdam in en nieuwsbrief weten.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid