Tony’s Chocolate Bar gaat plantbased YB-yoghurt bowls verkopen


Formulenieuws - Tony's Chocolonely gaat in hun Amsterdamse Chocolate Bar een aantal plantbased yoghurt bowls serveren van YB.

YB is de nieuwe naam van Yoghurt Barn, de zuivelketen die de groei van plantaardige producten zodanig ziet toenemen, dat het zelfs de merknaam van het bedrijf heeft aangepast.

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar is bedoeld als plek waar mensen kunnen kennismaken met het chocolade merk, maar waar Tony’s Chocolonely de mensen ook bewust wil maken van de ongelijk verdeelde chocolade-industrie, met als gevolg moderne slavernij en kinderarbeid op de cacaoplantages in West-Afrika.

Beide B-corp bedrijven hebben elkaar in hun missie om betekenisvol te willen ondernemer op deze manier gevonden.

Bron: @FoodClicks

Tony's Chocolonely Chocolate Bar in Amsterdam

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsTony’s Chocolonely lanceert chocobites Lil’Bits

Introductie – Tony's Chocolonely zoekt de categorie op van de chocobites en komt met Lil’Bits. Met een vijftal smaken gaat het merk, dat het streven heeft om alle chocolade vrij van kinderarbeid en moderne slavernij aan te bieden, de strijd aan met de M&M’s en Maltesers.

Lees bericht


YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.

Lees bericht


YB toont begin volgend jaar de CO2-uitstoot op de kassabon

Formulenieuws – De plantaardige koffie- en lunchketen YB (voorheen Yoghurt Barn) gaat vanaf begin volgend jaar de CO2- uitstoot van de producten vermelden op de kassabon. Hoewel de getoonde cijfers nog wel ter discussie staan, gaat het de founder van de keten, Wouter Staal, vooral om het signaal dat wordt afgegeven. Volgens Staal is het vermelden van de milieuimpact de...

Lees bericht

YB lanceert Pro-assortiment voor de foodservicemarkt

Introductie – YB heeft een Pro-assortiment ontwikkeld voor foodservicebedrijven die hun aanbod willen switchen naar plantaardig. In de afgelopen twee jaar heeft het bedrijf in de eigen ‘Barns’ gewerkt aan een assortiment dat het mogelijk maakt voor bedrijven één-op-één over te schakelen, aldus YB.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid