Upfield introduceert Proactiv Immune


Introductie – Upfield, het bedrijf achter de merken BlueBand, Becel en Becel Proactiv komt met een nieuwe variant: Proactiv Immune, een margarine die het immuunsysteem ondersteunt. De margarine is verrijkt met vitamines (B1, B2, B6, B12, D, E), foliumzuur, zink en Omega 3 & 6 en vanaf vandaag verkrijgbaar.

Van de essentiële vitamines (B6, B12, D & foliumzuur) en zink is, volgens fabrikant Upfield, aangetoond dat ze een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van het immuunsysteem. Daarnaast is de margarine rijk aan onverzadigde vetten en gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Immuunsysteem

Becel ProActiv met toegevoegde plantensterolen is  al meer dan 20 jaar op de markt met als belangrijke claim de cholesterol bij de gebruikers te verlagen. ProActiv Immune bevat geen plantensterolen maar richt zich op een ander gezondheidsgebied en draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem.

Laag zout- en vetgehalte

De margarine past door een laag zoutgehalte (0,3%) en vetpercentage (39%) volgens de fabrikant ook om die redenen goed binnen een verantwoord dieet. Het merendeel hiervan betreft onverzadigde vetten zoals Omega 3 en 6, die bijdragen aan een normaal cholesterolgehalte. Ook het percentage verzadigde vetten ligt met 9% 63% lager dan bij van roomboter, waardoor ProActiv Immune ook beter is voor het hart.

100% Plantaardig

ProActiv Immune bestaat volledig uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is 100% plantaardig en bevat geen conserveermiddelen en niet-natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Blue Band lanceert als eerste in Nederland een papieren kuip

Introductie - Als eerste in Nederland lanceert Blue Band een kuip die gemaakt is van papier. De innovatieve kuip is vrij van plastic, 100% recyclebaar en mag gewoon bij het papierafval weggegooid worden. Naast de nieuwe verpakking, introduceert Blue Band eveneens een vernieuwd ontwerp dat duidelijk de zes natuurlijke ingrediënten van Roombeter visualiseert.

Lees berichtDe Pizzabakkers komen met plant-based pizza

Formulenieuws – De Pizzabakkers komen in april met een plant-based pizza, die ontwikkeld is met een team van plant-basedspecialisten. De plant-based pizza, met de naam ’Nduja Vegana, staat vooralsnog tijdelijk op het menu.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid