Van Hoeckel en HMC komen met ‘Beter Ontmoeten’


Zorg – Zorgcateraar Van Hoeckel en Haaglanden Medisch Centrum (HMC) zijn gestart met Beter Ontmoeten, hét gezonde concept voor de horecagelegenheden in ziekenhuizen.

Beide partijen laten weten dat zij de afgelopen maanden gezamenlijk het concept hebben neergezet. De inspiratiedag vond plaats bij Sligro Food Group Forepark. Daar kon een selecte groep al kennismaken met het nieuwe bedrijfscateringconcept. Van de zomer wordt gewerkt aan het samenstellen van het assortiment aan de hand van gezonde recepturen uit de foodbank. Na de zomer wordt dan vervolgens gekeken welke passen in het vernieuwde aanbod voor personeel en bezoekers.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorging in 4 weken tijd met 20% gestegen

Analyse – De horeca is deze zomer minder hard gestegen dan in de zomer van vorig jaar. Anders ligt dat bij thuisbezorging. Dat blijft maar doorstijgen. De afgelopen 4 weken wederom met 20 procent (van 6,5% van de avondmaaltijden thuis naar 7,9%).

Lees bericht
Vermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Lees bericht


Combinatie TAPP en Heineken geeft horecabedrijf insights

Insights - TAPP en bierbrouwer Heineken gaan samenwerken. Het bedrijf dat data verzamelt voorziet Nederlandse horecaondernemers van inzichten op basis van verkoopdata waarmee zij hun bedrijf beter kunnen laten aansluiten op de markt. Door de samenwerking komt de informatie van de scale-up op grote schaal beschikbaar.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid