Van Hoeckel en HMC komen met ‘Beter Ontmoeten’


Zorg – Zorgcateraar Van Hoeckel en Haaglanden Medisch Centrum (HMC) zijn gestart met Beter Ontmoeten, hét gezonde concept voor de horecagelegenheden in ziekenhuizen.

Beide partijen laten weten dat zij de afgelopen maanden gezamenlijk het concept hebben neergezet. De inspiratiedag vond plaats bij Sligro Food Group Forepark. Daar kon een selecte groep al kennismaken met het nieuwe bedrijfscateringconcept. Van de zomer wordt gewerkt aan het samenstellen van het assortiment aan de hand van gezonde recepturen uit de foodbank. Na de zomer wordt dan vervolgens gekeken welke passen in het vernieuwde aanbod voor personeel en bezoekers.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMaaltijdbezorger krijgt boete van bijna twee ton

Boete - Een platform voor de bezorging van maaltijden heeft van de Inspectie SZW een boete gekregen van 176.000 euro. Het bezorgbedrijf, waarvan de naam niet bekend is gemaakt door SZW, maar zou gaan om Deliveroo, kreeg de boete omdat het bezorgplatform in 2018 22 buitenlandse bezorgers in dienst had zonder een werkvergunning voor ze aan te vragen.

Lees bericht

Nederlander geeft vaker fooi na lockdown

Onderzoek – Meer driekwart van de consumenten (77%) wil net zo vaak of vaker uit eten of een drankje drinken als voor de pandemie. Vooral jongeren willen de horeca vaker bezoeken om de lockdown-periode in te halen (22%). In 31% van de bezoeken geeft de Nederlander ook nog eens extra fooi om de horeca te helpen, met een gemiddeld fooipercentage van 8,2% bij een goede...

Lees bericht

Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca schuift door naar 2022

Wedstrijd - De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester Horeca, georganiseerd door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), schuift door naar 2022 vanwege de impact van de coronacrisis op de horeca en het horecaonderwijs. Dat heeft de wedstrijdcommissie besloten. Ook vorig jaar werd de wedstrijd verplaatst.

Lees bericht


Kabinet draait versoepelingen horeca deels terug

Corona – Het kabinet heeft vrijdagavond een aantal eerdere versoepelingen in de horeca teruggedraaid. Zo moeten de horecabedrijven vanaf zaterdag 10 juli uiterlijk om 24.00 uur dicht en zijn evenementen zonder plaatsing van het bezoek niet meer toegestaan. Bedoeling van de nieuwe maatregelen is de snelle opmars van het aantal coronabesmettingen een halt toe roepen.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid