Van Loon Group wil Verhey Vlees overnemen


Overname – De Van Loon Group in Son wil het bedrijf Verhey Vlees in Nuth overnemen. Dat heeft het vleesbedrijf vandaag bekend gemaakt. Van Loon wil de rundvleesactiviteiten overbrengen naar Nuth vanwege de hightech productie op die locatie. Het vleesbedrijf in Nuth verwerkt momenteel zo’n 4000 runderen per week en is een familiebedrijf dat geen opvolging heeft. Van Loon Group heeft aangegeven het bedrijf te willen voortzetten. De groep heeft al vestigingen in Eersel, Hapert, Beilen, Almere en Best. The Blue Butcher Van Loon Group is onder de naam The Blue Butcher ook actief in de markt van vleesvervangers. Op de levensmiddelenbeurs Anuga, recent gehouden in Keulen,presenteerde het bedrijf de producten onder deze naam voor het eerst. Van Loon Group wil met het nieuwe label antwoord geven op de toenemende vraag naar alternatieven voor vlees die qua smaak, beleving en voedingswaarden hebben naast dierlijke proteïnen. Dit voorjaar maakte het bedrijf ook bekend dat het de vleesactiviteiten van Enkco Foodgroup in Holten overnam. De voorgenomen overname van Verhey Vlees moet nog worden goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Daarnaast heeft Van Loon Group advies aangevraagd bij de ondernemingsraad over de voorgenomen overname. Bron: @FoodClicks Overname – De Van Loon Group in Son wil het bedrijf Verhey Vlees in Nuth overnemen. Dat heeft het vleesbedrijf vandaag bekend gemaakt. Van Loon wil de rundvleesactiviteiten overbrengen naar Nuth vanwege de hightech productie op die locatie. Het vleesbedrijf in Nuth verwerkt momenteel zo’n 4000 runderen per week en is een familiebedrijf dat geen opvolging heeft. Van Loon Group heeft aangegeven het bedrijf te willen voortzetten. De groep heeft al vestigingen in Eersel, Hapert, Beilen, Almere en Best. The Blue Butcher Van Loon Group is onder de naam The Blue Butcher ook actief in de markt van vleesvervangers. Op de levensmiddelenbeurs Anuga, recent gehouden in Keulen,presenteerde het bedrijf de producten onder deze naam voor het eerst. Van Loon Group wil met het nieuwe label antwoord geven op de toenemende vraag naar alternatieven voor vlees die qua smaak, beleving en voedingswaarden hebben naast dierlijke proteïnen. Dit voorjaar maakte het bedrijf ook bekend dat het de vleesactiviteiten van Enkco Foodgroup in Holten overnam. De voorgenomen overname van Verhey Vlees moet nog worden goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Daarnaast heeft Van Loon Group advies aangevraagd bij de ondernemingsraad over de voorgenomen overname. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Van Loon Group start nieuw bedrijf No Meat Today Company

Vleesvervangers – Van Loon Group start een nieuw bedrijf dat volledig is gericht op de productie van vleesvervangers,. Het bedrijf No Meat Today Company gaat verdere expansie realiseren in het vleesvervangerssegment met de grondstof FiberFort™ en zal zich daarnaast bezig houden met de ontwikkeling en productie van een breed scala aan non meat producten.

Lees bericht

Anuga gaat hybride en komt met Anuga @home

Beurzen - "Transformeren" is het hoofdthema van de Anuga van dit jaar en dat geldt niet alleen voor de wereld van eten en drinken als gevolg van corona, maar ook voor de beurs zelf. Voor het eerste zal 's werelds grootste vakbeurs voor de levensmiddelensector in hybride vorm plaatsvinden. De gebruikelijke beurs met productpresentaties op locatie in Keulen zal worden...

Lees bericht

Vierde editie Nationale Week Zonder Vlees van start

Actieweek – Vandaag gaat de vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees van start. Tijdens deze campagne wordt Nederland bewust gemaakt van de positieve impact van minder vlees eten, en ervaren zij hoe gemakkelijk dit kan zijn. Het animo van partners en andere organisaties is onverminderd groot. Naast vele Nederlanders, supermarkten en producenten, sluiten ook scholen, pompstations, studentenverenigingen en ministeries...

Lees bericht


Anuga meldt fors aantal boekingen voor 2021

Beurzen – Op basis van de zogenaamde vroegboekkortingen meldt de beursorganisatie van de Anuga dat de belangstelling groot is. ’s Werelds grootste levensmiddelenbeurs zou een bezettingsgraad hebben die vergelijkbaar is met die van de vorige editie, toen corona nog niet speelde.

Lees bericht

Kwalitaria lanceert drie nieuwe burgers en een veganburger

Formulenieuws - Cafetariaketen Kwalitaria zet drie nieuwe burgers op de menukaart, te weten The Queen met malse kip en krokante uienringen, The French Delight met MRIJ-rundvlees en romige brie en de Italian Tomeato met een vegetarische burger gemaakt van tomaat. Inspelend op de Nationale Week Zonder Vlees worden de bestaande burgers in die week ook in een vegetarische variant aangeboden.

Lees bericht



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid