Zuster Evie breidt management uit


Management Team Zuster Evie. V.l.n.r. Franka Verriet, Eline Tromp-Vrielink, Annet Nijbroek en Maaike Waarts

Management - Per 1 juli 2021 treden Annet Nijbroek en Maaike Waarts toe tot het managementteam van Zuster Evie als management trainees. Zuster Evie is een franchiseformule voor lokaal gemaakte lekkernijen, opgericht door Eline Tromp-Vrielink in 2014.

De formule heeft 20+ franchisenemers in heel Nederland en wordt gerund vanaf het hoofdkantoor in een oude kerk in Oss. Operationeel directeur Franka Verriet over de uitbreiding van het MT: “Zuster Evie is een franchiseformule maar eigenlijk zijn we een community van gelijkgestemde ondernemers.” Annet Nijbroek over haar stap: “Ik ben al 5 jaar met veel plezier franchisenemer bij Zuster Evie en heb het bedrijf zien groeien van een start-up naar een steeds professionelere organisatie. Juist omdat ik nog weet hoe het in het begin was, wil ik me graag inzetten om beginnende “zusters“ te helpen met hun ondernemersavontuur. Ik heb dan ook aangeboden om een onboarding programma en een trainingsprogramma op te zetten. Dat bleek ook een lang gekoesterde wens van Franka en Eline te zijn.”

Ook Maaike Waarts heeft haar eigen redenen. “Ik ben een creatief persoon en zie constant nieuwe dingen die leuk zijn. Na 5 jaar franchisenemer loop je dan toch tegen de grenzen aan van wat kan binnen een dergelijke constructie. Omdat Zuster Evie al een formulemanager heeft, dacht ik niet dat er ruimte zou zijn. Maar in ons gesprek gaf Eline aan dat er nog veel lange termijn plannen liggen waar hulp bij gezocht werd. Ik hoop dan ook veel te leren en mee te kunnen denken over de koers van de organisatie.”

Bron: Zuster Evie/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht




Big Bread Kitchen breidt uit met locatie in Hilvarenbeek

Formulenieuws - Big Bread Kitchen is een zogenaamd hybride winkelconcept, dat gestaag doorgroeit. Met de locatie in Hilvarenbeek zijn er inmiddels 21 vestigingen. Dit jaar worden er nog nieuwe zaken geopend in o.a. Son en Breugel en in Amersfoort. Big Bread Kitchen is een combinatie van cafetaria, lunchroom en restaurant. Gasten kunnen er terecht voor een kop koffie met gebak,...

Lees bericht


Yoghurt Barn wil verder groeien met franchisers

Formulenieuws – Yoghurt Barn is klaar voor de volgende stap. De afgelopen zes jaar zijn er 12 eigen locaties geopend, is er een Yoghurt Barn op wielen gezet met de Foodtruck, zijn er diverse prijzen gewonnen en is er veel ervaring opgedaan. Tijd om de rest van het land veroveren en daarvoor zijn we op zoek naar lokale helden, laat de zuivelketen...

Lees bericht

Pilot-store Kwalitaria omgebouwd met Délifrancecorner

Formulenieuws – Franchiseorganisatie Franchise Friendly Concepts (FFC), heeft de pilotlocatie van Kwalitaria in Vianen verbouwd en voorzien van een gloednieuwe Délifrance corner. Daarnaast is vestiging, die onder het hoofdkantoor is gevestigd, overgegaan in de handen van de franchisenemers Jan en Patricia. Sinds april beheert FFC naast Kwalitaria ook de Délifrance formule in de Benelux. Om bestaande en potentiele ondernemers...

Lees bericht



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid