easyHotel Amsterdam al vier jaar lang volgeboekt
Hotel – Het easyHotel in de Amsterdamse wijk ‘De Pijp’ is al vier jaar lang volledig volgeboekt. Dat laat het bedrijf weten in een bericht. Het easyHotel dat deze week vier jaar geleden door DanZep, master franchisehouder van easyHotel Benelux, werd geopend kent sinds die opening en ondanks de forse uitbreiding van het aantal hotels in Amsterdam, een bezettingsgraad van 100 procent. Lucas Drewes, operationeel directeur easyHotel Benelux: “Het is mooi om...
Lees berichtDélifrance opent Europese pilotstore aan A13
Formulenieuws – Er werd al enige tijd over gespeculeerd, welk concept Délifrance Nederland aan de rijksweg A13 zou gaan neerzetten. Het voormalige La Place restaurant was in aantallen vierkante meters beduidend groter dan een normaal restaurant van Délifrance. Naar nu blijkt heeft de franchiseketen een nieuwe Europese pilot geopend, die onder leiding staat van franchisenemer Jan van der Heijden. De locatie dient als voorbeeld voor de toekomstige restaurants, op...
Lees berichtProrest Catering gaat eigen labels voeren
Catering - Prorest, onderdeel van Facilicom Services Group, gaat voor de versproducten eigen labels introduceren. Het eerste label betreft de broodlijn van de hand van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand: Met liefde gekozen. De cateraar lanceert het label om in te spelen op de veranderende vraag van de gast, die meer behoefte heeft aan authentieke en duurzame producten. Daarnaast maakt het label direct duidelijk welke producten speciaal door Prorest geselecteerd zijn....
Lees berichtKick-off FNLI’s-FutureProef in Bolsward
Actie - Op 2 november 2015 om 9.30 uur geeft de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) bij koffiebrander UCC in Bolsward het startschot voor FutureProef: de allereerste Week van de Levensmiddelenindustrie in Noord-Nederland. De FNLI organiseert in samenwerking met Innexus dit initiatief van 2 t/m 8 november om jongeren met een interesse in techniek te stimuleren een opleiding in deze richting te kiezen. De levensmiddelenindustrie heeft de komende jaren veel technici nodig en wil...
Lees berichtNederland krijgt eerste Nationale Boerenkooldag
Campagne - Met dank aan de campagne ‘Boerenkool Very Kool’ die afgelopen maandag startte krijgt Nederland op 24 oktober een officiële Nationale Boerenkooldag. De boerenkoolcampagne moet consument inspireren tot het eten van meer groente. De Verenigde Staten hebben al een Nationale Boerenkooldag, en Nederland kan als typisch boerenkoolland natuurlijk niet achterblijven, schrijven de initiatiefnemers. De campagne moet de boerenkool in het zonnetje zetten als veelzijdige oer-Hollandse groente, die past binnen...
Lees berichtMcDonald’s wil gast overtuigen met Maestro Burger
Fastservice - McDonalds is op alle fronten bezig de klant te overtuigen dat het voor iedereen toegankelijk is. Nieuw in die strijd is de Maestro Burger, een kwaliteitsproduct dat aansluiting zoekt op de hamburgerrage die Nederland kent. Dat McDonald’s exclusiviteit had op de verkoop van hamburgers is al lang geleden. En met de opmars van burgerconcepten, wordt de concurrentie alleen maar groter. Op vrijwel elke menulijst komt de hamburger...
Lees berichtWinnende pizza Nacho Speciaal razend snel op menu Domino’s
Fastservice - De winnende Nicky's Nacho Speciaal pizza van het Coen en Sander PizzaLab staat al vanaf zaterdag op het menu bij alle 171 vestigingen van Domino's. De creatie van Nicky van Meir uit Breda werd donderdagmiddag door de Radio 538 dj's tot winnaar uitgeroepen van de in totaal 10.000 inzendingen. Om een nieuwe smaak op de menukaart te krijgen ging Domino's de afgelopen vier weken samen met de dj's Coen en Sander...
Lees berichtNa speculaaskroket, een snackletter bij Smullers
Fastservice – Smullers, de cafetariaformule van NS Stations, gaat de komende tijd de snackletter verkopen. Na de speculaaskroket, is dit de tweede inhaker vanuit de snackwereld op het komende Sinterklaasfeest. Snackfabrikant Van Oers uit Boxtel is de producent van de frituursnacks in de vorm van een chocoladeletter. De S-vormige kipstaaf is vanaf begin november te koop op ruim dertig treinstations. De NS komt nog wel met een waarschuwing, grapt Omroep Brabant:...
Lees berichtExperience Foodservice Homies volgeboekt
Bijeenkomst - Nog geen 3 weken geleden maakte Foodservice Homies bekend dat zij op 26 november de eerste Homies Experience organiseren. Vandaag, exact 19 dagen later, maken zij bekend dat de bedrijfsbezoeken zijn volgeboekt. Initiatiefnemer Mehmet Eser: “Het is echt fantastisch om te zien dat 155 foodservice collega’s vanuit 96 verschillende bedrijven zich zo snel hebben aangemeld voor onze eerste Homies Experience. Dit zagen we echt niet aankomen. Natuurlijk, Je droomt er wel van,...
Lees berichtHMSHost presenteert nieuwe concepten op Utrecht CS
Reizigershops - Horecaexploitant HMSHost International opent vandaag op de eerste verdieping van de Utrechtse stationshal twee nieuwe horecaconcepten: ‘t Koffiehuis en Bar Centraal. Eind november opent ook restaurant Bistrot Centraal haar deuren. De activiteiten van HMSHost op het treinstation zijn de opmaat naar meer ‘externe’ partijen die actief worden op de Nederlandse treinstations. Met deze nieuwe horecaconcepten en het bijbehorende terras spelen NS Stations en HMSHost in op de behoefte...
Lees bericht