Facilicom start nieuwe horecaformule Brasserie Plato

Horeca – Samen met klant a.s.r. heeft Facilicom het concept Brasserie Plato bedacht. Bij de ontwikkeling is ook de kennis van zusterbedrijf Prorest Catering ingezet. De brasserie is gevestigd in het kantoor van verzekeraar a.s.r. in Utrecht, dat met zo’n 4.000 medewerkers en een totale oppervlakte van 84.000 m² één van de grootste kantoorpanden van Nederland is. Fiona van ’t Hullenaar, directeur Business Support bij a.s.r.: ...

Lees bericht

ROC-studenten organiseren benefietdiner bij Le Pont Blue

Onderwijs - Op donderdag 15 oktober organiseert Unicef Regio Utrecht samen met de studenten van het Facility, Horeca & Travel College, een mbo-college van ROC Midden Nederland, in Nieuwegein een benefietdiner in restaurant Le Pont Bleu. Tijdens deze avond verzorgen de studenten een driegangendiner in Le Pont Bleu en singer/songwriter Amado de muziek. Daarnaast is er een veiling met lokale producten uit Nieuwegein en omgeving. Van een wijn- en kaaspakket tot...

Lees bericht

Amersfoortse foodhal Het Lokaal haalt half miljoen euro op

Horeca – Een half miljoen euro voor de Amersfoortse foodhal Het Lokaal dankzij 253 particulieren. Een knap staaltje samenwerking van crowdfunding en verschillende financierders, maakt het mogelijk dat de foodhal er komt. Het is uitzonderlijk: een initiatief dat vanuit vier verschillende manieren wordt gefinancierd. Toch lukte het de initiatiefnemers van Het Lokaal om daarmee hun plannen voor Amersfoorts eerste foodhal te realiseren. Na een succesvolle crowdfunding campagne waarbij 253 particuliere investeerders bijna €225.000 inlegden,...

Lees bericht


Kansen in Leisuremarkt zijn niet eenduidig in eten en drinken

Leisure - Hoe krijg je als leisurebedrijf meer omzet uit je verkoop van eten en drinken? Dit thema stond gisteren centraal tijdens een Recron-bijeenkomst in het recent geopende House of Leisure in Oisterwijk. Verzamelgebouw House of Leisure is een voormalige leer(looi)fabriek, waarin veel bedrijven actief zijn die zich richten op de markt voor vrije tijd. Een prima decor om het thema te bespreken, zeker gezien het feit dat...

Lees bericht

HMSHost verwerkt PET flessen in horecauniform

Reizigersshop – Horeca-exploitant HMSHost gaat het personeel van alle GrabandFly outlets op Schiphol en andere Europese voorzien van shirts gemaakt van gerecyclede PET flessen. Op jaarbasis verkoopt HMSHost op Schiphol bijna 3,4 miljoen PET flessen. PET flessen worden op Schiphol apart ingezameld en gerecycled. Samen met de grootste frisdranken partner van HMSHost wereldwijd, Coca-Cola, heeft HMSHost de mogelijkheden onderzocht om PET flessen te recyclen tot polyester die vervolgens in kleding verwerkt kan...

Lees bericht

Lantmännen-Unibake gaat fabriek herbouwen

Industrie – Lantmännen-Unibake gaat de fabriek in Londerzeel (België) herbouwen. Het bedrijf brandde op 17 juni van dit jaar volledig af. De geplande heropbouw zal starten in 2016. De heropbouw werd vandaag aangekondigd op een speciale bijeenkomst van de  ondernemingsraad. Het bedrijf investeert in een eerste fase in twee efficiënte productielijnen. “We zijn opgelucht dat de Lantmännen-Unibake groep heeft besloten om de fabriek in Londerzeel te herbouwen. Dit getuigt van...

Lees bericht

Jacco Potkamp nieuwe sales directeur Grolsch

Benoeming - Met ingang van 1 november 2015 wordt Jacco Potkamp de nieuwe sales directeur van Koninklijke Grolsch N.V. Jacco wordt verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van Grolsch in zowel het horeca- als retailkanaal en treedt tevens toe tot het directieteam van Grolsch. Jacco Potkamp (48) begon zijn carrière in 1990 als Commercial Manager AA Drink bij United Soft Drinks in Nederland. Vervolgens heeft hij van 1999 tot 2011 diverse sales en marketing functies vervuld...

Lees bericht

Salomon breidt range ‘burgers met hart en ziel’ uit

Hamburgers - Salomon FoodWorld breidt het assortiment burgers uit met een viertal innovaties: Quick & Easy Pretzel Burger, Homestyle Angus Burger, Brioche Burger Bun en de Focaccia Burger Bun. Wie anno 2015 een burger op het menu zet, komt niet meer weg met een ‘doorsneeburger’. De consument zoekt originele smaken en afwisseling en gaat voor de hoogste kwaliteit. Salomon FoodWorld voorziet in deze wensen met Europa’s grootste burgerrange die nu is...

Lees bericht

Ben & Jerry’s luidt noodklok voor klimaat

Actie -Ben & Jerry’s slaat op de Dag van de Duurzaamheid de beursgong als synoniem voor het luiden van de noodklok voor het klimaat. Onder het motto “if it’s melted, it’s ruined”, wil Ben & Jerry’s in aanloop naar de klimaattop in Parijs de bewustwording over klimaatverandering vergroten. Samen met poolreiziger Bernice Notenboom vragen zij Nederlanders een petitie te tekenen waarmee zij wereldleiders oproepen zich hard te maken...

Lees bericht

Scelta Mushrooms introduceert gezonde Popeye snacks

Introductie - Scelta Mushrooms introduceert op de Anuga een speciale Popeye editie van haar prijswinnende Snex groentesnacks. Deze snacks met knapperige bite zijn gemaakt van spinazie en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Scelta Mushrooms verwerkt champignons en groente tot een breed assortiment producten, van vers ingevroren en lang houdbare champignons tot gezondere groentesnacks en natuurlijke smaakversterkers. Popeye is een van de meest iconische karakters aller tijden, bekend om het krijgen van...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid