Prorest Catering gaat eigen labels voeren


Catering - Prorest, onderdeel van Facilicom Services Group, gaat voor de versproducten eigen labels introduceren. Het eerste label betreft de broodlijn van de hand van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand: Met liefde gekozen.  De cateraar lanceert het label om in te spelen op de veranderende vraag van de gast, die meer behoefte heeft aan authentieke en duurzame producten. Daarnaast maakt het label direct duidelijk welke producten speciaal door Prorest geselecteerd zijn. Het spits van het label wordt afgebeten door de Prorest-broodlijn, die in samenwerking met leverancier Bidvest Deli XL en Meester Boulanger Hiljo Hillebrand is ontwikkeld. “Het klinkt cliché, maar alle authentieke broden in deze lijn zijn uniek. We maken ieder brood met de hand, waardoor het een eigen karakter heeft. Daarnaast hebben deze broden extra lang gerezen; zo’n 12 tot 48 uur. En net als bij goede wijnen komt dit de smaak absoluut ten goede,” aldus Hillebrand. Dick Bennink, algemeen directeur van Prorest, is trots op het eerste eigen label: “We merken dat gasten steeds meer belang hechten aan authenticiteit, aan ambachtelijke producten. Dit label komt voort uit die behoefte. Onze eigen broodlijn is daarnaast ook gezonder. Zo wordt er minder zout gebruikt bij de bereiding, bevat het brood geen E-nummers en worden de verschillende desemsoorten zelf gemaakt.” Bron: Prorest/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid