Prorest nieuwe cateraar bij Raad voor de Rechtspraak

Catering – Prorest wordt de nieuwe cateraar van De Raad voor de Rechtspraak. Vanaf 1 mei neemt dit onderdeel van Facilicom Services Group, de restauratieve voorzieningen van zes locaties voor haar rekening. Bij drie verschillende rechtbanken, op zes verschillende locaties, gaat Prorest de restauratieve voorziening in het bedrijfsrestaurant verzorgen. Daarnaast neemt Prorest Catering de verzorging van vergaderingen, vergaderlunches en verscheidene evenementen voor zijn rekening. Zo zijn er op het Paleis van Justitie...

Lees bericht

HAVI Logistics en La Place starten samenwerking

Distributie – La Place en HAVI Food Service Logistics zijn een samenwerking gestart. HAVI verzorgt de distributie voor alle 133 La Place-vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Jaarlijks genieten meer dan 35 miljoen gasten van alles wat La Place vers bereidt. 100% natuurlijk, dagvers, huisgemaakt en daardoor heerlijk. Smaak staat bij La Place op de eerste plaats. Die moet in al onze gerechten en producten het beste zijn. Om dat te bereiken werkt La...

Lees bericht

Eerste Goed Gefrituurd keurmerk uitgereikt

Fastservice - De 17 eerste professionele frituurbedrijven hebben vandaag het Goed Gefrituurd Keurmerk ontvangen. Het schildje en het certificaat werd hen tijdens de beurs Horeca Food & Inspiratie in Venray overhandigd door Hans Hus, voorzitter van vakvereniging ProFri. De eerste werd uitgereikt aan Robbert de Veen van Kwalitaria de Daltons in Voorthuizen. Het keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), die de introductie hiervan bij haar oprichting in 2012 als...

Lees bericht


Nieuwe Magnum Pleasure Store Amsterdam met Pasen open

Formulenieuws- In de Leidsestraat in Amsterdam opent komende Pasen een nieuwe Magnum Pleasure Store haar deuren. Dit heeft Magnum-fabrikant Unilever maandag bevestigd aan @FoodClicks. De Magnum Pleasure Store komt op de hoek van de Leidsestraat en Prinsengracht, in het voormalige winkelpand van Raak Amsterdam. In de Magnum Pleasure Store kunnen mensen op maat hun eigen ijsje laten creëren door zogenaamde ‘pleasure makers’. Een custom-made ijsje begint met een basis...

Lees bericht

UMCG ontwikkelt samen met bedrijven vijf gezonde lunches

Zorg - In het bedrijfsrestaurant van het UMCG zijn vijf nieuwe lunchgerechten geïntroduceerd, die geen toegevoegde koolhydraten bevatten, en een bijdrage moeten leveren aan de gezondheid van de medewerkers. De lunches zijn ontwikkeld door het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), het Healthy Aging Netwerk Northern Netherlands (HANNN) en een aantal Noord-Nederlandse bedrijven. HANNN is een netwerk van bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden in het noorden van het land. Samen...

Lees bericht

Zeventien frituurders ontvangen keurmerk

Fastservice – Hans Hus, voorzitter van vakvereniging ProFri, overhandigt komende maandag aan zijn collega Robbert de Veen van Kwalitaria de Daltons in Voorthuizen, symbolisch het eerste schildje en het certificaat wat bij het Goed Gefrituurd Keurmerk hoort. In totaal krijgen zeventien ondernemers het keurmerk. De keurmerken worden uitgereikt tijdens de beurs Horeca Food & Inspiratie in Venray. Het keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), die de introductie hiervan...

Lees bericht

La Place heeft doorstartopties klaarliggen

Formulenieuws – Zou er iets met V&D gebeuren, dan heeft La Place een aantal scenario’s klaarliggen. Volgens Retail News heeft ceo Bart van den Nieuwenhof van de restaurantketen dit tijdens VEDIS College Tour afgelopen donderdag gezegd. Van den Nieuwenhof heeft gelijk bij het bekend worden van de problemen bij de warenhuis de opties bekeken en vastgelegd. V&D en La Place zijn weliswaar verschillende bv’s, maar veel vestigingen...

Lees bericht

HMSHost twee keer onderscheiden

Onderscheiding - HMSHost heeft de Growth Award en de Guestfriendliness Award gewonnen. Deze prijzen maken deel uit van de Schiphol Consumers Awards, die Amsterdam Airport Schiphol jaarlijks uitreikt aan business partners die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. Jan Willem Hilbron, General Manager van HMSHost Schiphol Airport: “Gedurende het hele jaar wordt door onderzoek en mystery bezoeken het gastvriendelijkheids-,  service-  en kwaliteitsniveau van al onze verkooppunten gecontroleerd om ze op een...

Lees bericht

Eerste Hudson Bar & Kitchen aan zee

Formulenieuws - In Kijkduin is de achtste vestiging van de  Hudson Bar & Kitchen geopend. Het restaurant ligt op de boulevard en is de eerste Hudson aan zee. Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. Op de kaart staan Hudson’s Classics zoals de Chef’s Classic Chili Con Carne, Smashing Salmon en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. De...

Lees bericht

Foodservice boekt 1,9% onzetstijging in februari

Marktcijfers – Foodservice totaal boekte een omzetstijging van 1,9 procent. De grootste omzetstijging werd gerealiseerd door de horeca. Dat blijkt uit de vierwekelijkse foodservicemotinor van Foodstep, die vandaag zijn gepubliceerd. Februari 2015 verliep daarmee aanmerkelijk gunstiger voor de foodservice dan vorig jaar. Door het vroege carnaval dit jaar werd er met name in de zuidelijke provincies meer besteed dan in dezelfde periode vorig jaar. Daartegenover staat dat juist door de vroege krokusvakantie de...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid