Joost Sliepenbeek nieuwe CFO bij Vion Food

Benoeming – Joost Sliepenbeek (51) wordt per 1 mei benoemd tot CFO van Vion Food. Hij volgt Jacques Straathof op die zich zal gaan toeleggen op een aantal strategische business improvement projecten en tevens zorg zal dragen voor een goede overdracht aan zijn opvolger. Sliepenbeek komt over van de Van Gansewinkel Groep. Hij begon zijn loopbaan bij De Vleeschmeesters, dat later door Vion Food is overgenomen, en heeft geruime tijd gewerkt bij Grootverbruik...

Lees bericht

Ondanks financiële zorgen opent V&D in Uden

Warenhuis - V&D, het warenhuis in de problemen, heeft in Uden de deuren geopend van de 63e winkel. Het warenhuis biedt een breed assortiment aan mode en hardwaren verdeeld over twee etages en is 3400 m2 groot. De vestiging heeft ook een La Place. V&D Uden is onderdeel van het nieuwe Hoek Promenade-complex dat eveneens vandaag is geopend. Sanne Oosterhoff, Directeur Operations V&D: ”Uden is een zeer interessante...

Lees bericht

Groninger Horecabeurs wordt ‘Horecabeurs Noord Nederland’

Beurzen – De vierde Groninger Horecabeurs krijgt een nieuwe naam. De beurs die op 12 oktober dit jaar wordt gehouden gaat verder onder de naam Horecabeurs Noord Nederland. De nieuwe naam was noodzakelijk omdat de organisatie er voor heeft gekozen het bereik van het event te gaan vergroten over de drie noordelijke provincies, Groningen, Friesland en Drenthe. De beurs wordt nog wel gehouden in de Martinikerk in Groningen maar zal wel worden...

Lees bericht


Royal Club Shandy komt in nieuwe glazen ‘long neck’

Industrie – Vrumona gaat de klassieker Royal Club Shandy weer nieuw op de kaart zetten. Vanaf maart is Royal Club Shandy verkrijgbaar in een nieuwe glazen ‘long neck’ fles met een eigentijdse uitstraling. Royal Club Shandy is een aanvulling op het assortiment van de horecaondernemer die middels een non-alcoholische drank wil inspelen op de verhoogde minimumleeftijd voor alcohol van 16 naar 18 jaar. Royal Club Shandy bevat namelijk 0,5% alcohol. Het is wettelijk gezien...

Lees bericht

Eerste kwaliteitssystemen op Ketenborging.nl

Controle – Vanaf heden worden de eerste kwaliteitssystemen op de website Ketenborging.nl vermeld. De kwaliteitssystemen FSSC22000 en Riskplaza zijn in een vergevorderd gesprek met de NVWA en krijgen op Ketenborging.nl de status ‘in behandeling’. De website is in 2014 gelanceerd door de Taskforce Voedselvertrouwen, waarin overheid, toezichthouders en ketenpartners uit het bedrijfsleven samenwerken om het vertrouwen in de voedselketen te herstellen. Ketenborging.nl heeft als doel bedrijven uit de voedselketen...

Lees bericht

Pasquinel Kolk geïnaugureerd als derde SVHMeester van Ciel Bleu

Benoeming - Pasquinel Kolk, gastheer van Ciel Bleu Restaurant in Amsterdam, is officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Hij heeft daarmee de hoogste graad van vakbekwaamheid behaald in de Nederlandse horeca. Op zondag 22 februari werden de officiële versierselen aan hem uitgereikt door SVH Meestergastheer Peter Bruins van De Bokkedoorns, van jongs af al een voorbeeld voor Kolk. Pasquinel Kolk legde zijn Meesterproef af op 24 november 2014 onder toeziend oog van...

Lees bericht

Q-Music-dj opent eigen pizzeria voor één dag

Pizzeria - Wietze de Jager van het populaire Q-Music  radioprogramma Mattie & Wietze opent morgen een eigen pizzarestaurant onder de naam Wietzeria. De pizzeria is alleen morgen open. De Q-dj Wietze is dol op pizza's en een grote droom van hem was om ooit nog eens een eigen pizzeria te runnen. Speciaal voor Wietze zijn verjaardag heeft collega Mattie de Wietzeria dit geregeld. De Wietzeria is te vinden aan de Roelof...

Lees bericht

Vierde Wagamama vestiging aan het IJ

Fastservice - Wagamama, het Japanse noodlerestaurant met drie locaties in Amsterdam, opent op 1 juni een vierde locatie aan de IJ-zijde van het Centraal Station Amsterdam. Voor de benodigde financiering haalde het bedrijf vrijdag in 2,5 uur tijd €177.000 crowdfunding op. Wagamama heeft wereldwijd een kleine 150 vestigingen, voornamelijk in Groot-Brittannië. Ondernemer Arjan Schrama haalde de ‘fast casual dining’ formule in 2000 naar Nederland. Na het Leidseplein, Rembrandtplein en Zuidplein (WTC) wordt de IJhal de...

Lees bericht

Foodtrucks kunnen zich melden in Amsterdam

Inschrijving – Amsterdam heeft de inschrijving voor de foodtrucks opengesteld . Tot en met 12 maart kunnen ondernemers zich aanmelden voor de pilot voedselwagens. Deze regeling biedt ondernemers de gelegenheid om op straat eten aan te bieden op locaties waar dat nu niet mogelijk is. Voorwaarde, die de gemeente stelt is dat het aanbod onderscheidend is ten opzichte van het huidige eten dat op straat wordt verkocht, zoals patat, hotdogs, oliebollen, haring en...

Lees bericht

Mannen borrelen in café en sportkantine het liefst met vrienden

Onderzoek - Nederland borrelt het liefst thuis op de bank. Maar áls men dan toch de deur uitgaat, zijn het vooral mannen die het café of de voetbalkantine opzoeken. Men borrelt het liefst met vrienden onder elkaar; drie op de tien Nederlanders geeft aan liever géén drankje te drinken met onbekenden en een op de acht ziet liever ook geen collega’s aanschuiven bij de borrel. Dit blijkt uit...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid