Professionele frituurders krijgen eigen keurmerk

Fastservice – Professionele frituurders, die lid zijn van belangenvereniging ProFri, krijgen een eigen ‘Goed gefrituurd Keurmerk’. Het keurmerk moet voor de consument een garantie zijn dat met het frituren en de producten vakkundig wordt omgegaan en dat er binnen het bedrijf aandacht is voor vakkennis en gastvrijheid. Voorwaarde is dat het bedrijf een groene codering heeft van het NVWA, het overheidsorgaan dat bedrijven controleert op naleving van de wettelijke regels op...

Lees bericht

Efteling stelt Claire Hancer aan als Country Manager UK

Benoeming - Na de succesvolle introductie op de Belgische en Duitse markt wil de Efteling nu ook de positie in het Verenigd Koninkrijk versterken. Daarom stelt het park in Kaatsheuvel Claire Hancer aan als Country Manager UK. Het gaat om een nieuwe functie binnen de Efteling. Gestationeerd in het Verenigd Koninkrijk is Hancer verantwoordelijk voor de introductie van het merk Efteling, de implementatie van groeistrategieën en het opbouwen van...

Lees bericht

King Cuisine branchewinnaar Succes Award

Nominatie - King Cuisine is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Koelverse Specialiteitenbranche en daarmee genomineerd voor Nationale Business Succes Award 2015. De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee...

Lees bericht


Instock start afhaalwinkel en komt met foodtruck

Horeca – Instock, het Amsterdamse restaurant dat voedselrestanten van een aantal AH-filialen op de kaart zet, komt ook met een afhaalwinkel en een foodtruck. Instock zet voedselverspilling nog meer op de kaart met een nieuwe afhaalwinkel, genaamd Instock Toko, aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam en een mobiele foodtruck, de Instock Truck. Het eerste initiatief van Instock was het pop-up restaurant op het Westergasterrein. Daar wordt sinds juni 2014 diner en brunch...

Lees bericht

SAB lanceert nieuw concept Di vers

Catering - Contractcateraar SAB Catering start met het concept Di vers. Bij Di vers staat elke week een bijzonder en gezond product of ingrediënt uit de regio centraal. In het bedrijfsrestaurant wordt met dat ingrediënt, vijf dagen lang, allerlei gerechten gemaakt. Via displays op de locatie vertelt SAB aan haar gasten het verhaal achter het product. Over elk weekingrediënt wordt verteld waar het vandaan komt, hoe het...

Lees bericht

Van Dobben geeft elke vrijdag 538 bitterballen weg

Fastservice - Van Dobben is een samenwerking aangegaan met Radio 538 en geeft vanaf nu elke vrijdag 538 bitterballen weg aan de luisteraar die een plaat aanvraagt om zijn of haar weekeinde in te luiden. Vrijdag 6 februari is de actie officieel gestart met de Van Dobben VrijdagMiddagBorrel tijdens de Frank en Vrijdag Show met dj Frank Dane en co-host Jelte van der Goot. Luisteraars van Radio 538 maken het komende jaar elke vrijdagmiddag...

Lees bericht

Reclamecampagne zet pieper in de picture

Marketing – De pieper, ofwel de aardappel, staat centraal in een nieuwe campagne genaamd Power to the Pieper. De campagne benadrukt dat de aardappel al honderden jaren super foodzaam is. In de huidige tijd van hip en verantwoord voedsel lijkt de zoektocht naar lekker en gezond eten steeds ingewikkelder, stelt het verantwoordelijke reclamebureau Food cabinet . “Vroeger aten we ons ontbijt, lunch en diner, nu praten we er vooral over. Altijd en...

Lees bericht

Recordaantal bezoekers ISM zien ‘groene’ zoetwarenbeurs

Beurzen – De Internationale Süsswarenmesse ISM, afgelopen week in het Duitse Keulen gehouden, heeft een recordaantal van 37.000 bezoekers getrokken. Ruim 1500 exposanten uit 65 landen toonden de beursbezoekers een steeds ‘groener’ wordende zoetwarenbranche waarin het draait om puur, eerlijk, all natural, fairtrade en eko. Met twaalf hallen en honderdduizend vierkante meter aan chocolade, chips, kauwgom, lollies, nootjes en koeken blijft de ISM de grootste zoetwarenbeurs ter wereld die door z’n omvang,...

Lees bericht

‘La Place overnameprooi Ahold’

Horeca- Restaurantformule La Place zou volgens retaildeskundige Paul Moers een overnameprooi zijn voor Ahold. “Er staan honderd belangstellenden klaar om La Place over te nemen. Ik weet vrijwel zeker dat Ahold een bod zal doen”, aldus Moers in een reportage van de Persdienst in de regionale kranten. De geruchten over een aanstaande overname worden ingegeven door de problemen bij V&D, waaraan de La Place nauw is...

Lees bericht

Franchise voor The Fat Dog en Trill Grill

Fastservice - Ron Blaauw, eigenaar van het hotdogrestaurant The Fat Dog aan de Ruysdaelkade, wil uitbreiden met verschillende franchisevestigingen. Volgens de chefkok past zijn uitbreidingsplan in de trend naar meer 'haute' fastfoodzaken. Volgens Ron Blaauw in een artikel in het Parool willen gasten geen kleffe broodjes meer of vieze frieten, maar echte 'haute dogs'. Blaauw zegt: 'Eigenlijk is het vanaf het begin het idee geweest om meerdere Fat Dogs te...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid