AH-vakkenvullers krijgen hesjes met oproep om afstand houden


Afgeplakte vlakken op de grond en tekst op de rug van vakkenvullers moeten mensen duidelijk maken voldoende afstand te houden

Supermarkt - Albert Heijn verstrekt de komende dagen hesjes aan vakkenvullers met daarop de oproep om voldoende afstand te houden. Op de achterzijde van de hesjes staat de tekst 'We doen het samen. Hou voldoende afstand'.

Andere supermarkten maken klanten ook attent voldoende afstand te houden. Dat gebeurt met informatieborden bij de ingang, maar bijvoorbeeld ook met buttons die medewerkers dragen, zoals bij een aantal Jumbo’s.

Ook zijn er afgelopen tijd plexiglas schermen geplaatst ter bescherming van kassamedewerkers bij diverse retailorganisaties en wordt overal opgeroepen vooral met pin of contactloos te betalen.

Ouderen

Vanaf vandaag heeft Albert Heijn ook een speciaal uurtje voor ouderen ingesteld om boodschappen te kunnen doen. Voorafgaand aan de reguliere openingstijden kunnen ouderen (70+) tussen 7 en 8 uur ’s morgens boodschappen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Albert Heijn en KNVB organiseren schoolvoetbalfinale

Leisure - Op vrijdag 17 juni komen er 300 jongens en meisjes uit heel Nederland naar de KNVB Campus in Zeist voor de finales van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Albert Heijn zorgt als partner van de KNVB en supporter van voetballend Nederland tijdens alle wedstrijden voor vers fruit als tussendoortje in de rust.

Lees bericht


AH gaat ‘persoonsgerichte maaltijden’ leveren

Formulenieuws  - Albert Heijn start een nieuwe maaltijdservice. Binnenkort verschijnen de eerste bezorgbusjes in het straatbeeld met de tekst ‘Maaltijd Thuis. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.’ Het gaat om ‘persoonsgerichte’ maaltijden voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken in de keuken, of op zoek zijn naar gemak, aldus AH.

Lees bericht

AH gaat meer werk maken van gezonde voeding

Formulenieuws – Meer gezonde producten bij de kassa, een apart schap met gezondere tussendoortjes in de winkel en opname van de sportvoeding van de merken Body & Fit en Barebells. Albert Heijn wil meer werk maken van een gezondere leefstijl en past daarom een aantal zaken vanaf maandag aan.

Lees bericht

‘Beter Eten Festival laat zien waar nu AH staat’

Festival – Albert Heijn organiseerde vrijdag 29 en zaterdag 30 april het eerste Beter Eten Festival in Expo Haarlemmermeer. Ruim 13.000 betalende bezoekers brachten een bezoek aan het festival. AH wilde met het event laten zien dat gezond eten nu al toegankelijker en beschikbaar is. CEO Marit van Egmond van AH daarover: “Maar om het eten echt gezond te maken hebben we nog een...

Lees berichtAH start met verpakkingsvrij boodschappen doen

Formulenieuws  - Albert Heijn lanceert een nieuw zelftapconcept waarmee klanten een groot deel van hun dagelijkse boodschappen duurzamer kunnen verpakken. Klanten vullen hun van huis meegenomen pot of zak, of ter plekke gekochte verpakking, namelijk zelf af. Het gaat om producten zoals muesli, pasta, broodbeleg, thee en noten.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid