Bacardi Introduceert TAILS-cocktails voor thuis


Er zijn vijf verschillende TAILS-cocktails

Introductie – Horecakwaliteit in huis halen met eten is al gemeengoed, maar met cocktail lag dat ingewikkelder. Bacardi gaat daar verandering in brengen met de introductie van TAILS; hoogwaardige cocktails, die thuis binnen dertig seconden zijn te bereiden.

De cocktail zijn gebaseerd op de premium sterke dranken van Bacardi. Aanvankelijk waren de cocktails ontwikkeld voor de horeca, maar door de stijgende interesse voor thuis, lanceert Bacardi de TAILS-cocktails nu ook voor consumenten thuis. "De interesse in cocktails is aanzienlijk gegroeid. De afgelopen twee jaar gingen mensen steeds vaker zelf aan de slag met recepten en cocktailshakers. Van homemade daiquiri’s en espresso martini cocktails tot mojito’s," aldus Evert-Jan Bos, General Manager van TAILS. "Nu restaurants, bars en cafés weer open zijn, bestellen consumenten meer cocktails dan ooit tevoren."

TAILS speelt in op die groeiende cocktailcultuur. Het pre-batched cocktail assortiment is gemaakt op basis van premium merken in de Bacardi portfolio, gemixt met ingrediënten van topkwaliteit. TAILS biedt, volgens Bacardi, het antwoord op de vraag naar heerlijke cocktails voor thuis, die eenvoudig zijn te maken.

Er zijn vijf TAILS-cocktails: de ‘Rum Daiquirí’ met Bacardi rum; de ‘Whisky Sour’ met DEWAR’S® Blended Scotch whisky; de ‘Gin Gimlet’ met Bombay Sapphire gin; en de ‘Espresso Martini Cocktail’ en ‘Passion Fruit Martini Cocktail’, beiden met 42Below vodka.

Bron: Bacardi/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

L’OUI, de machine voor cocktails

Techniek – Horecabedrijven die cocktails willen aanbieden, maar geen zin hebben of  tijd willen vrijmaken voor mixen, shaken of stirren, kunnen kiezen voor L’ OUI. De werking van het apparaat is vergelijkbaar met die van de Nespressomachines, alleen serveert L’OUI cocktails en mocktails.

Lees bericht


MARTINI behaalt duurzaamheidsmijlpaal

Dranken  – Na tientallen jaren pionierswerk op het gebied van duurzaamheid heeft MARTINI, 's werelds nummer één Italiaanse mousserende wijn en vermout van familiebedrijf Bacardi, een duurzaamheidsmijlpaal bereikt: 100% van de wijnmakerijen voor het volledige MARTINI assortiment zijn nu duurzaam gecertificeerd.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid