Bakker van Maanen neemt Tijsterman Bakkers over


Henk Jan van Maanen is trots om de winkels van Tijsterman Bakkers aan de Van Maanen Bakkerij-winkels toe te voegen

Formulenieuws – Bakker van Maanen heeft sinds 1 mei de winkelactiviteiten van Tijsterman Bakkers overgenomen. Het Rijnsburgse bakkerijbedrijf groeit daarmee met 15 locaties tot een totaal van 61 vestigingen.

‘Wij zijn trots dat wij deze locaties aan onze winkelportefeuille kunnen toevoegen’ aldus Henk Jan van Maanen. Met deze overname breiden wij verder uit in Zuid- en Noord-Holland, ook op plaatsen waar wij nog geen locaties hebben, zoals Woubrugge, Voorhout, Zoeterwoude en ook Rijnsburg waar onze ambachtelijke bakkerij gevestigd is. ‘Momenteel zijn wij volop bezig met het aanpassen van de Tijsterman winkels naar de Bakker van Maanen formule’ aldus Van Maanen. Daarnaast wordt het personeel vertrouwd gemaakt met het Bakker van Maanen assortiment. Alle ruim 100 personeelsleden van Tijsterman worden door Van Maanen overgenomen.

Heropening

De winkels zijn voor het grootste deel vrijdag 6 mei heropend in Bakker van Maanen stijl, zo laat het bedrijf weten. Twee winkels, die aan de Asterstraat in Katwijk en op het Kooiplein in Leiden zullen worden heropend als duurzaamheidswinkels, genaamd Bakker van Maanen Tweedekans. Hier krijgen producten die niet direct worden verkocht, letterlijk een tweede kans, met flinke kortingen op de oorspronkelijke verkoopprijs. Van Maanen wil op die manier verspilling tegengaan en aandacht creëren op het gebied van duurzaamheid. Ook de winkel in Rijnsburg blijft nog wat langer dicht, deze en de Tweedekans winkels worden begin juni heropend.

Bron: Van Maanen/@FoodClicks

Energiekosten en grondstoffen zijn zodanig fors gestegen in het bakkerijbedrijf dat compensatie wordt gevraagd aan politiek Den Haag

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid