Biermerk Bud voor vijf seizoenen partner bij FC Utrecht


Sponsoring – Het biermerk Bud heeft zich verbonden aan FC Utrecht. De komende vijf seizoenen zal het internationale biermerk als Official Partner uit de tapkranen van Stadion Galgenwaard stromen.

Bud heeft inmiddels een rijke historie in het topvoetbal. Zo is Bud partner van diverse nationale en internationale topclubs en sponsor van competities als de English Premier League (EPL) en La Liga. Ook FC Utrecht heeft internationale ambities. Joost Broerse, Director Partnerships van FC Utrecht. “De strategieën van Bud en FC Utrecht passen uitstekend bij elkaar en door samen op te trekken, willen we elkaar helpen bij het verwezenlijken van onze doelen. Samen met Bud willen we bovendien de ervaring van de supporters in Stadion Galgenwaard naar een nog hoger niveau tillen.”

“FC Utrecht is een club waar men trots is op de roots, maar ook vooruit kijkt en grenzeloze ambitie nastreeft. Een inclusieve en karaktervolle club met een eigen filosofie, waar eigen talenten kansen geboden krijgen. Iets wat perfect aansluit op het DNA van Bud. We kijken ernaar uit om samen te werken aan elkaars doelen en hopen bij te dragen aan de impact van de club in Utrecht en omgeving,” aldus Michele van Spilbeeck, Horecadirecteur Bierbrouwerij AB InBev.

AB InBev

Bud is onderdeel van AB InBev en positioneert zich als the King of Beers in meer dan 85 landen. In 2019 werd TivoliVredenburg in Utrecht de eerste concertzaal in Nederland waar Bud wordt getapt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

In 150 jarig bestaan heeft Heineken-bier veel namen gehad

Jubileum – Heineken-bier bestaat 150 jaar en heeft in die tijd heel wat namen gekend. Sommige namen waren ontleend aan een commercial, maar ook de creativiteit van de bierfans speelden een rol bij de totstandkoming van de bijnamen. ‘Biertje?, ‘Goudgele Rakker’, ‘Pilske, of ‘Koude Kletser’, zijn enkele van die namen en die komen nu allemaal op de verpakking te staan.

Lees bericht


Jasper Kessels nieuwe Directeur Horeca AB InBev

Benoeming - Jasper Kessels (36) is per 1 april de nieuwe Directeur Horeca van Bierbrouwerij AB InBev. Hij volgt Michele van Spilbeeck op, die na ruim 4 jaar in het Nederlandse horecateam in een andere rol zal starten bij de internationale brouwer.

Lees bericht

AB InBev lanceert alcoholvrije Corona Cero

Introductie - AB InBev, 's werelds grootste brouwerij, kondigt de Europese lancering aan van Corona Cero, een nieuw alcoholvrij bier gebrouwen met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Corona Cero is nu verkrijgbaar in België, Finland, Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Lees berichtWinnaars Gault&Millau Awards 2022 zijn bekend

Verkiezing - Maandagmiddag werd de nieuwe Gault&Millau gids 2022 gelanceerd in TivoliVredenburg in Utrecht. Tijdens het event werden ook de Gault&Millau Awards uitgereikt aan de winnaars van het jaar 2022 in categorieën als ‘Chef van het Jaar’ (Syrco Bakker), ‘Jonge Topchef van het Jaar (Robin van de Bunt) en ‘Ontdekking van het Jaar’ (Michael van der Kroft).

Lees bericht

Nieuwe Bud-campagne toont duurzaamheid biermerk

Campagne – Bud lanceert een nieuwe tv-commercial die benadrukt dat elk blikje, flesje en fust van Bud in Nederland wordt gebrouwen met honderd procent hernieuwbare elektriciteit. Het biermerk wil met de campagne de nieuwe duurzame keuze met haar consumenten vieren.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid