Biermerk Bud voor vijf seizoenen partner bij FC Utrecht


Sponsoring – Het biermerk Bud heeft zich verbonden aan FC Utrecht. De komende vijf seizoenen zal het internationale biermerk als Official Partner uit de tapkranen van Stadion Galgenwaard stromen.

Bud heeft inmiddels een rijke historie in het topvoetbal. Zo is Bud partner van diverse nationale en internationale topclubs en sponsor van competities als de English Premier League (EPL) en La Liga. Ook FC Utrecht heeft internationale ambities. Joost Broerse, Director Partnerships van FC Utrecht. “De strategieën van Bud en FC Utrecht passen uitstekend bij elkaar en door samen op te trekken, willen we elkaar helpen bij het verwezenlijken van onze doelen. Samen met Bud willen we bovendien de ervaring van de supporters in Stadion Galgenwaard naar een nog hoger niveau tillen.”

“FC Utrecht is een club waar men trots is op de roots, maar ook vooruit kijkt en grenzeloze ambitie nastreeft. Een inclusieve en karaktervolle club met een eigen filosofie, waar eigen talenten kansen geboden krijgen. Iets wat perfect aansluit op het DNA van Bud. We kijken ernaar uit om samen te werken aan elkaars doelen en hopen bij te dragen aan de impact van de club in Utrecht en omgeving,” aldus Michele van Spilbeeck, Horecadirecteur Bierbrouwerij AB InBev.

AB InBev

Bud is onderdeel van AB InBev en positioneert zich als the King of Beers in meer dan 85 landen. In 2019 werd TivoliVredenburg in Utrecht de eerste concertzaal in Nederland waar Bud wordt getapt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Chris Vanbroekhoven wordt directeur Bierbrouwerij AB InBev

Benoeming -  Chris Vanbroekhoven wordt per 1 april 2021 eindverantwoordelijk voor Bierbrouwerij AB InBev, de Nederlandse organisatie van de internationale brouwer AB InBev. Hij volgt Nicolas Bartholomeeusen op, die ervoor kiest een eigen onderneming op te zetten, na een carrière van bijna 10 jaar bij AB InBev.

Lees berichtChef-kok Geurds gaat ‘Vuurzee oliebollen’ bakken voor daklozen

Actie – Chef-kok François Geurds en het gastronomische biermerk De Goede & De Stoute slaan de handen ineen. Op 31 december zal de met twee Michelin-sterren bekroonde chef  Vuurzee champagne bollen bakken waarbij het Vuurzee champagne bier van De Goede & De Stoute verwerkt wordt in het beslag. De opbrengst van de oliebollen gaat naar het daklozen project van Geurds waar hij jaarlijks...

Lees bericht
AB InBev roept overheid op tot extra steun horeca

Steun – Bierbrouwer AB InBev gaat tankbier retourhalen en roept de overheid op om de horeca extra te ondersteunen en de sector perspectief te geven. De brouwer kondigt de steunactie aan volgend op de persconferentie van het kabinet gisteravond, waarbij de sluiting van de horeca tot medio december bekend werd gemaakt.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid