Jasper Kessels nieuwe Directeur Horeca AB InBev


Jasper Kessels wordt nieuwe Directeur Horeca bij AB InBev

Benoeming - Jasper Kessels (36) is per 1 april de nieuwe Directeur Horeca van Bierbrouwerij AB InBev. Hij volgt Michele van Spilbeeck op, die na ruim 4 jaar in het Nederlandse horecateam in een andere rol zal starten bij de internationale brouwer.

Jasper Kessels startte in 2017 bij Bierbrouwerij AB InBev en was sinds 2020 eindverantwoordelijk voor het Nederlandse retail kanaal. Kessels: “Al jaren volg ik de ontwikkelingen in de horeca op de voet. Nederland kent een prachtig en divers horecalandschap en het is positief te zien dat de horeca na een aantal uitdagende jaren weer bloeit. Ik kijk ernaar uit om onze diverse horecarelaties te gaan ontmoeten en samen verder te bouwen aan het prachtige Nederlandse horecalandschap”.

Bierbrouwerij AB InBev is onder meer bekend van merken zoals Hertog Jan, Bud, Jupiler, Leffe, Tripel Karmeliet en Corona. Bij de brouwer werken in Nederland ruim 550 werknemers.

Bron: AB InBev/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Heineken hoofdsponsor van Amsterdam jubileumjaar

Sponsoring – De Amsterdamse bierbrouwer Heineken wordt officieel hoofdsponsor van het Amsterdam 750 jubileumjaar. Om de samenwerking te vieren, hieven burgemeester van Amsterdam Femke Halsema en Heineken CEO Dolf van den Brink in de oude bestuurskamer van de bierbrouwer aan het Tweede Weteringplantsoen in Amsterdam het glas.

Lees bericht

ID&T verruilt na 20 jaar Heineken voor AB Inbev

Festival - Bezoekers van de festivals Mysteryland, Defqon.1, en Awakenings drinken voortaan geen producten meer van Heineken, maar van AB InBev. Na 20 jaar heeft festivalorganisator ID&T Groep de samenwerking met Heineken beëindigd en stapt de organisator over op de biermerken Bud en Corona.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid