‘Bij François Geurds is een zeldzaam kopje koffie te drinken’
Koffie - Bij François Geurds en Foodlabs by François Geurds in Rotterdam kun je voortaan een zeldzaam kopje koffie drinken. De beide locaties zijn namelijk voorzien van een TITVS grinder, een 100% handmatig vervaardigde koffiemolen.
Sterrenchef François Geurds is een echte koffiekenner en liefhebber. Al vanaf een jonge leeftijd heeft hij een bijzondere passie voor koffie, waar hij in zijn restaurants veel aandacht aan schenkt. Om koffie naar een nog hoger plan te brengen is hij op zoek gegaan naar de beste grinder en kwam uit in Duitsland waar hij twee slijpers tegenkwam die in negen maanden tijd één koffiemolen produceerden. François Geurds: “In alles blinkt TITVS-Grinding uit. In de verstelbare snelheden, het sensorische mondgevoel, de speciale maalschijven, kortom in alles! Gedetailleerder is er geen grinder ter wereld verkrijgbaar”.
De twee enige Nederlandse TITVS-grinders staan nu in zijn restuarntas. Geurds had al ModBar, met de geavanceerde molens van TITVS-Grinding.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Chef-kok Geurds gaat ‘Vuurzee oliebollen’ bakken voor daklozen
Actie – Chef-kok François Geurds en het gastronomische biermerk De Goede & De Stoute slaan de handen ineen. Op 31 december zal de met twee Michelin-sterren bekroonde chef Vuurzee champagne bollen bakken waarbij het Vuurzee champagne bier van De Goede & De Stoute verwerkt wordt in het beslag. De opbrengst van de oliebollen gaat naar het daklozen project van Geurds waar hij jaarlijks...
Lees berichtSterrenchef François Geurds start met afhalen culinaire stamppotten
Initiatief – Corona raakt de horecasector hard en ook sterrenchef François Geurds van FG Restaurant in Rotterdam moet zijn twee Michelinsterren restaurant gesloten houden. Om toch mensen culinair te kunnen laten genieten, is hij nu gestart met het aanbieden van stampotten in ‘Caribische stijl’.
Lees berichtReisbureau Buitenlandsche Zaken haalt chefkok Mauro Colagreco
Horeca - Reisbureau Buitenlandsche Zaken heeft de handen ineen geslagen met meesterkok François Geurds van FG Restaurant en FG Food Labs. Op 2, 3 en 4 februari 2021 starten zij de eerste editie van World’s Best Chefs. De eerste buitenlandse chef-kok die zij voor drie dagen naar Nederland hebben weten te halen is Mauro Colagreco van Mirazur*** in Menton (Frankrijk), het beste...
Lees bericht