Délifrance zet zich opnieuw in voor Opkikkerdagen


Opkikkerdagen worden altijd zeer goed bezocht

Actie - Délifrance zet zich ook dit jaar weer in voor de ambassadeursdagen van Stichting Opkikker. Aankomend weekend op 2 en 3 april vinden deze plaats in Walibi Holland te Biddinghuizen.

Al jaren werkt Délifrance als belangrijk leverancier van bake off producten mee aan dit initiatief, wat ook jaren geleden ontstaan is. Délifrance wil op die manier haar steentje bijdragen aan het goede doel dat de stichting nastreeft.

Leuke activiteiten

Stichting Opkikker verzorgt sinds 1995 speciale dagen voor gezinnen met een ziek kind. Bedoeling is dat de zorgen rondom de ziekte een keertje naar de achtergrond verdwijnen, door leuke activiteiten te organiseren.

1400 gezinnen

In voorgaande jaren verzorgde Délifrance de lunch, maar deze editie is dat anders. Samen met frisdrankfabrikant Refresco wordt deze editie het koffiemoment in de ochtend verzorgd en de break in de middag.
De Opkikkerdagen worden altijd goed bezocht. Ook dit jaar worden weer zo’n 1400 gezinnen verwacht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht


Overname van Avandis door Refresco afgerond

Overname – De twee cocktailbedrijven Lucas Bols  en De Kuyper Royal Distillers hebben de verkoop van Avandis aan Refresco afgerond. Dit hebben de partijen in een gezamenlijke verklaring maandag bekendgemaakt. Avandis is een fabrikant van alcoholische dranken in Nederland.

Lees bericht


Smart catering van New Fork ook naar Amsterdam

Catering – De bedrijfscateraar New Fork met hun smart catering gericht op hybride werkvormen gaat vanaf april ook aan de slag in Amsterdam. De bedrijfsexperimenten - het afgelopen jaar - in Rotterdam bleken levensvatbaar en trokken klanten als Coolblue en Deutsche Bank. Recente overnames van Amsterdamse cateringbedrijven zorgen er voor dat New Fork nu ook aan de slag gaat in de...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid