Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit


SPAR wil binnen drie jaar aantal vestigingen verdubbelen

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Deliveroo en SPAR werken al langer samen. Zo konden gebruikers van het maaltijdplatform onder andere al vers gemaakte tosti’s, belegde broodjes en smoothies thuis laten bezorgen om direct van te genieten. Eind vorig jaar begon Deliveroo een succesvolle samenwerking met een SPAR-winkel in Amsterdam voor haar foodretail-producten.

Zeven steden

Die samenwerking tussen Deliveroo en SPAR wordt vanaf nu uitgebreid naar 13 winkels in Almere, Amsterdam, Den Haag, Enschede, Groningen, Leiden en Maastricht voor een periode van drie maanden. Na deze periode wordt bekeken op welke manier deze samenwerking nog verder uitgebreid kan worden.

Consumenten kunnen meer dan 1000 SPAR-producten via het Deliveroo-platform bestellen. Het betreft zowel dagelijkse food-benodigdheden als groente, fruit en zuivel, maar ook non-food-producten zoals verzorgings- en schoonmaakproducten. Ook de vers gemaakte producten blijven in het aanbod beschikbaar. “SPAR Nederland heeft de ambitie om de grootste speler te worden in het bieden van gemak ofwel King of Convenience. Een samenwerking met Deliveroo zal deze ambitie zeker een stap in de goede richting brengen.” zegt John van der Ent, Algemeen Directeur SPAR Nederland.

Bron: Spar/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

Lees bericht


Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht

SPAR laat boodschappen via thuisbezorgd bezorgen

Formulenieuws - SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Het gaat om een assortiment van zo’n 1000 geselecteerde producten, waaronder brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid