Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit


SPAR wil binnen drie jaar aantal vestigingen verdubbelen

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Deliveroo en SPAR werken al langer samen. Zo konden gebruikers van het maaltijdplatform onder andere al vers gemaakte tosti’s, belegde broodjes en smoothies thuis laten bezorgen om direct van te genieten. Eind vorig jaar begon Deliveroo een succesvolle samenwerking met een SPAR-winkel in Amsterdam voor haar foodretail-producten.

Zeven steden

Die samenwerking tussen Deliveroo en SPAR wordt vanaf nu uitgebreid naar 13 winkels in Almere, Amsterdam, Den Haag, Enschede, Groningen, Leiden en Maastricht voor een periode van drie maanden. Na deze periode wordt bekeken op welke manier deze samenwerking nog verder uitgebreid kan worden.

Consumenten kunnen meer dan 1000 SPAR-producten via het Deliveroo-platform bestellen. Het betreft zowel dagelijkse food-benodigdheden als groente, fruit en zuivel, maar ook non-food-producten zoals verzorgings- en schoonmaakproducten. Ook de vers gemaakte producten blijven in het aanbod beschikbaar. “SPAR Nederland heeft de ambitie om de grootste speler te worden in het bieden van gemak ofwel King of Convenience. Een samenwerking met Deliveroo zal deze ambitie zeker een stap in de goede richting brengen.” zegt John van der Ent, Algemeen Directeur SPAR Nederland.

Bron: Spar/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht


SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht
‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid