Drie favoriete gerechten in één My Domino's Box


Drie favoriete gerechten in één doos met My Domino's Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Met de My Domino's Box biedt Domino's de optie om te genieten van meerdere gerechten van het menu. ‘Ideaal voor de momenten waarop je alleen bestelt of wanneer je niet kunt kiezen’, aldus Domino’s.

De pizzaketen, die dit jaar 35 jaar in Nederland is gevestigd is, kijkt altijd op welke wijze het bedrijf nog beter kan inspelen op de wensen van de klant. Omdat blijkt dat er steeds meer eenpersoonshuishoudens bij komen in Nederland (3,3 miljoen in 2023, volgens het CBS), wil Domino’s ook deze groep een gevarieerd menu aanbieden. Casper Mooyman, Chief Marketing Officer bij Domino's Benelux: “Er zijn dus ook steeds meer klanten die alleen willen genieten van ons uitgebreide menu. Bij Domino's kun je naast verse pizza's, ook terecht voor kipgerechten, friet, sandwiches, verschillende bijgerechten en desserts. Met de My Domino's Box bieden we klanten die alleen bestellen nog meer gemak door hen de mogelijkheid te geven verschillende gerechten te kiezen, met een optimale portie-grootte en voor een aantrekkelijke prijs.”

Kiezen

Met My Domino’s Box kan iedereen kiezen waar die zin in heeft. Wie trek heeft in een vegetarische mini-pizza kan kiezen voor de klassieke Margaritha of een belegde Veggi. Liever iets met vlees? Dan zijn er opties als de mini-pizza Perfect Peperoni, Hawaii, Chicken Kebab, Americana of BBQ Chicken & Bacon. Naast de mini-pizza is er in de My Domino's box ruimte voor twee bijgerechten, zoals Potato Wedges, Crispy Oven Fries, of verschillende kipgerechten.

Bron: Domino’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
New York Pizza wil fors blijven groeien

Formulenieuws – Het jaar 2021 is een prachtig en zeer succesvol jaar voor pizzaketen New York Pizza. Met maar liefst 28 openingen in Nederland, 5 openingen in België en ook nog de acquisitie van 3 ketens in Duitsland was dit het meest succesvolle jaar in de geschiedenis. Maar daar stopt het niet. Onlangs opende de pizzaketen de 250ste locatie in Nederland in Cuijk.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid