Eerste Smart Cooler geplaatst bij Hotelschool The Hague-Amsterdam
Catering – Vegan Masters introduceert een vendingconcept voor veganistische producten dat uitsluitend de producten registreert en afrekent, die worden meegenomen uit de koeling. Het meubel wordt geleverd met een recyclede bekisting . Onlangs werd de eerste geplaatst bij de Hotelschool The Hague-Amsterdam.
Tot voor kort was de Smart Cooler uitsluitend te vinden bij Vegan Masters op kantoor. Eigen medewerkers en andere gebruikers en bezoekers van het pand konden op die manier de vendingmachine gebruiken en testen. Gebruikers scannen hun betaalmiddel en pakken vervolgens de producten die gewenst zijn. Producten die worden gepakt en teruggeplaatst staan niet op de bon.
Vegan Masters maakt dagelijks koelverse veganistische producten zoals wraps, poké bowls, curry’s en pasta’s. Deze producten worden aan consumenten door heel Nederland bezorgd, maar worden nu ook in vending aangeboden. Het meubel waarin de Smart Cooler is geplaatst, is corona-proof en voorzien van een dispenser voor handdesinfectie en een magnetron. Formulemanager Willem van Rijswijk van Vegan Masters noemt de vendingmachine dé cateroplossing voor de anderhalvemetersamenleving.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart
Catering - Vanaf maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees berichtFoodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit
Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...
Lees berichtLeo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health
Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.
Lees berichtFHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag
Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.
Lees berichtVITAL keert terug als cateraar ROC Amsterdam
Catering - Na een jaar afwezigheid is VITAL-catering weer terug als cateraar op het ROC in Amsterdam. VITAL-catering gaat het cateren samen met Cater Concept uit Raalte invulling geven.
Lees bericht