Foodbanen.nu realiseert nu bereik van 300.000


Banensite - Een maand geleden werd de nieuwe vacaturesite Foodbanen.nu gelanceerd door Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Pompshop. In november zouden alle partnersites, zoals @FoodClicks en FoodPersonality, worden aangelijnd. Dat is gelukt. Inmiddels heeft Foodbanen.nu een bereik van 300.000 gerealiseerd.

Foodbanen.nu brengt vraag en aanbod van vacatures binnen de hele voedselketen, van boer tot bord, samen. Vacatures worden breed verspreid om een zo groot mogelijke groep relevante professionals te bereiken. Foodbanen.nu werkt namelijk samen met meer dan 10 partnersites.

Een uitgekiende formule zorgt ervoor dat vacatures getoond worden op de relevante sites van de partners. Zo staat een vacature voor een bakker op Bakkers in Bedrijf en een vacature voor de teamleider van een broodfabriek op HBO-niveau ook op FoodPersonality, @FoodClicks, EVMI en partnersite Foodlog.

Foodbanen.nu begint te lopen. Volgens Roeland Dobbelaer, uitgeefdirecteur bij Alea Publishers, is er veel belangstelling vanuit de markt en zijn de eerste grote samenwerkingsverbanden inmiddels gesloten. “Het bereik verdubbelt nu elke week. Zeker nu ook grote sites als Foodpersonality, @Foodclicks, EVMI en Foodlog zijn aangehaakt, zal de groei sneller gaan.” Inmiddels werken ook de campagnes op de sociale media op volle toeren. Dobbelaer: “Foodbanen kun je niet meer missen, als je een baan zoekt in Food en Agro, weet je waar je moet zijn.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: foodbanen.nu

Gerelateerd nieuws

Nieuwe vacaturesite voor Agro, Food & Drinks branches

Vacaturesite - Vandaag lanceert Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in Bedrijf, in samenwerking met diverse andere uitgevers, de nieuwe vacaturesite Foodbanen.nu. Samen met de aangesloten partnersites groeit Foodbanen.nu binnen een paar weken naar een bereik van meer dan 300.000 professionals in de Agro, Food & Drinks-branches.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid