Genomineerden ‘Foodservice Award 2022’ zijn bekend


Foodservice Awards 2022-2023 worden op 10 januari op de Horecava bekend gemaakt

Verkiezing - De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2022’ verkiezing zijn dinsdag bekend gemaakt. Er zijn twintig foodservicebedrijven die kans maken op een (categorie)prijs en er is één bedrijf dat in aanmerking komt voor de overall titel.

De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Tijdens deze bijzondere editie, waarbij de meeste deelnemers (gedeeltelijk) gesloten zijn geweest, is er meer dan 21.000 keer gestemd.

De prijzen worden dit jaar uitgereikt in de categorieën: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdberzorging. Tijdens de verkiezing is er een onderscheid gemaakt tussen bezorgplatforms/thuis eten en fysieke foodservice bedrijven. Bestelgemak, kwaliteit en prijs bleken bij de bezorgplatforms/thuis eten categorieën het belangrijkst. Bij de fysieke foodservice bedrijven werd kwaliteit, prijs en assortiment als belangrijk beschouwd.

Bekendmaking van de winnaars

Normaal worden de winnaars bekend gemaakt op de Horecava. Aangezien dit door de huidige maatregelen niet door kan gaan, is er een alternatief gezocht en worden de winnaars bekendgemaakt op 10 maart 2022. Hoe dit gebeurt, wordt later bekendgemaakt.

Naast de categoriewinnaars wordt ook de winnaar van de overall titel bekend gemaakt. De overallwinnaar is de categoriewinnaar met het hoogste eindcijfer. Winnaars mogen een jaar lang de titel 'Foodservice Award' binnen de categorie dragen.

De genomineerden voor de ‘Foodservice Awards 2022’ zijn op alfabetische volgorde:

Fastservice:

Domino’s Pizza

McDonald’s

Klassieke Horeca – Out of Home

Brownies&Downies

La Place

Leisure

Efteling

Landal Greenparks

Marktkramen

De Kaaskoning

‘t Stoepje

Snackbars

FEBO

Kwalitaria

Speciaalzaken

De Keurslager

Zuivelhoeve

Thuis eten

Hello Fresh

Vegan Masters

To Go

Ah to Go

La Place

Starbucks

Subway

Warme maaltijdbezorging

Domino’s Pizza

Kwalitaria

Vorig jaar werd Brownies&downieS voor de twee keer tot overall winnaar gekozen.

Bron: Q&A/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht

{if '1' == '1'}


{if '2' == '1'}

Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht

{if '3' == '1'}

Mirjam Karmiggelt (GS1) wil foodservicesector aan tafel hebben

Achtergrond - Twee op drie Nederlandse MKB-bedrijven zijn onbekend met richtlijn om vanaf 2024 te rapporteren over duurzaamheid, meldde ABNAMRO onlangs. Het gaat bij deze rapportage over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), die met ingang van 1 januari 2024 voor zowel grote als beursgenoteerde middelgrote bedrijven verplicht is. Ook voor foodservicebedrijven. De overheid wil met de rapportage het zogenaamde â€...

Lees bericht



Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar winnaar NK Pizza bakken 2024

Wedstrijd - Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam heeft het NK Pizza bakken 2024 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn deeg en kooktechnieken. De ondernemer toonde zich na afloop verbaasd, omdat hij erg heeft getwijfeld of hij wel mee moest doen met de wedstrijd, want eigenlijk had hij geen tijd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid