GreenFood50 wint Innovation Award @Food Matters Live


Verkiezing - De quinoa-ingrediënten van GreenFood50 hebben de ‘Runner Up Open Innovation Award 2015’ gewonnen tijdens Food Matters Live in Londen. De innovatieprijs werd toegekend door het University of Cambridge Open Innovation Forum. Dit meldt FoodValley. Marc Arts, oprichter en managing director van GreenFood50, heeft tijdens Food Matters Live de quinoa-ingrediënten gepitcht voor een deskundige jury in aanwezigheid van voedingsmiddelenbedrijven zoals Mars, Heineken, Unilever, Tesco, United Biscuits en Cargill. GreenFood50 ontwikkelt, produceert en verkoopt ingrediënten op basis van saponine-vrije quinoa. Het bedrijf werkt daarbij nauw samen met Wageningen UR en andere leidende internationale organisaties. Quinoa-ingrediënten van GreenFood50 zijn rijk aan proteïne, voedingsvezels en omega 6/9 vetzuren en zijn glutenvrij. Het gebruik van deze ingrediënten vergroot de voedingswaarde en past binnen de huidige trend ‘free from’. Bron: FoodValley

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid