Horecagroep RCE opent vijfde Stan in Maastricht


Horeca – De horecaformule Stan, onderdeel van horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) opent in het voorjaar van 2022 een nieuw restaurant in het Sphinxkwartier in Maastricht. Het wordt de vijfde Stan-locatie. Het restaurant krijgt tevens een interieur in de nieuwe stijl in lijn met de herpositionering.

Met deze nieuwe locatie creëert RCE een eigentijdse plek waar de gasten kunnen genieten van verrassende gerechten en muziek. Bovendien is het de eerste locatie voor RCE in deze gastronomische stad. ‘In Maastricht zien we een waardevolle uitbreiding op onze vier bestaande Stan restaurants in Arnhem, Den Haag, Utrecht en Zeist. De ligging in de bruisende stadwijk Het Sphinxkwartier sluit perfect aan bij de sfeer en doelgroep van Stan. En we zijn heel trots dat we ook in deze tijd zulke belangrijke stappen kunnen zetten in lijn met onze strategie’, aldus CEO Sandra van Halderen. De planning is om Stan Maastricht in maart  2022 te openen.

DJ’s

Afgelopen najaar is de nieuwe positionering van Stan (voorheen Stan&co) gelanceerd, met als rode draad de culinaire ontdekkingsreis van Stan. Of je nu een ervaren of onervaren food traveler bent, Stan moet de wereld openen op het gebied van eten en drinken. Met mooie duurzame gerechten en bijzondere cocktails die óók goed ogen. Geïnspireerd op de huidige trends als shared dining, streetfood en het maken van bewuste keuzes. Ook worden er tegenwoordig ’s avonds DJ’s geprogrammeerd bij Stan.

Bron: RCE/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Loetje zet plantaardige variant van Biefstuk Bali op de kaart

Formulenieuws - Loetje’s Biefstuk Bali 0.0. is de naam van de plantaardige biefstuk, die restaurantketen Loetje vanaf woensdag op de kaart heeft staan. De plantaardige variant wordt vooralsnog alleen geserveerd in een vijftal restaurants: Amsterdam Zuidas, Ouderkerk aan de Amstel, Nijmegen, Rotterdam centrum en Eindhoven. Maar voor het einde van het jaar zal de plantaardige biefstuk in alle Loetje-restaurants beschikbaar...

Lees bericht


Grote inhaalslag horeca in 2022 met ruim 30% volumegroei

Analyse - Gedurende dit jaar vindt er in de horeca een grote inhaalslag plaats met een verwachte volumegroei van 30% tot 35%. Ondanks de forse groei zal de horecasector naar verwachting pas in 2023 volledig zijn hersteld van de coronapandemie. Dit blijkt uit het nieuwe vooruitzicht horeca van ING Research.

Lees bericht


Rotterdam heeft eerste Beers&Barrels volgens nieuw concept

Horecaformule – Na een grondige verbouwing is de nieuwste Beers&Barrels vandaag geopend in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam. Het is de eerste locatie volgens het nieuwe concept van Beers&Barrels, waar naast diverse bieren en een kwalitatief aanbod aan (dry-age) vleesgerechten, ook cocktails en vega(n) gerechten op de kaart staan.

Lees bericht


STAN opent nieuw restaurant in Maastricht

Restaurantketen - Limburg is met STAN Maastricht een hotspot rijker. Het restaurant dat valt onder horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) opende recent de deuren in The Student Hotel, midden in de opkomende stadwijk Het Sphinxkwartier van de Maasstad.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid