Jeroen Robberegt nieuwe GM bij Famous Flavours
_768_1152_90.jpg)
Benoeming - SVH Meesterkok Jeroen Robberegt is onlangs gestart als General Manager bij eventcateraar Famous Flavours. High-end Famous Flavours is onderdeel van Compass Group.
Robberegt werkte geruime tijd in gerenommeerde zaken. Afgelopen jaren was hij als executive chef verantwoordelijk voor de gehele F&B operatie bij onder meer Miele en Pulitzer. Daarnaast is hij sinds 2008 aangesloten bij de SVH Meesterkoks en voorzitter van de Stichting Sterklas; de hoogste culinaire vakopleiding in gastronomie.
Jeroen Robberegt gaat zich in zijn nieuwe functie van General Manager bezighouden met het verder versterken van de positie van Famous Flavours in cateringwereld en de culinaire doorontwikkeling van de organisatie. Ook staan er, nu de wereld weer langzaam opent, mooie evenementen voor de deur. Zo is Famous Flavours vanaf oktober verantwoordelijk voor de culinaire uit voering van de 360° beleving “De Taste” in de Amsterdome en de musical Willem van Oranje in 2022. Managing Director Frank Visser is verheugd met de aanstelling, “Met Jeroen aan boord halen we een enorm netwerk en expertise binnen die Famous Flavours de nummer 1 high-end cateraar van Nederland maakt”.
Bron: Compass Group/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Sander Spruijt geslaagd als SVH Meesterkok
Horeca - Sander Spruijt (35), chef-kok en mede-eigenaar van Restaurant De Burgemeester* in Linschoten, is onlangs geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Spruijt mag zich na zijn inauguratie officieel de 153ste Meesterkok van Nederland noemen.
Lees berichtGrote bedrijfscateraars gaan voor 60% over op plant-based
Catering - ISS, Leo Catering en Sodexo committeren zich aan de doelstelling van Wakker Dier om dierlijke producten voor een groot deel te vervangen door plant-based. Daarmee hebben alle grotere bedrijfscateraars gehoor gegeven aan de wens van Wakker Dier.
Lees berichtEssense nieuwe high-end cateraar in eventcatering
Eventcatering – Chef-koks Jeroen Robberegt en Jasper Gronert hebben de handen ineen geslagen en zijn een nieuw avontuur aangegaan in de eventcatering met het bedrijf Essense. Met het high-end cateringbedrijf willen zij een nieuwe norm neerzetten op het gebied van culinaire evenementen.
Lees berichtEventseizoen 2024 geopend met fors meer eventcateraars
Analyse – In april start het evenementenseizoen en volgens cijfers van de Kamer van Koophandel is het aantal fors gegroeid. Het gaat dan om cateringpartijen die zowel festivals, bruiloften, verjaardagen en andere feesten verzorgen. Het handelsregister van de KvK telde er in het eerste kwartaal van 2024 ruim 27.000, dat zijn er bijna 16.000 meer dan vijf jaar geleden, een stijging van 133%.
Lees berichtTrema-bijeenkomst over de gevoeligheden bij inclusiviteit
Bijeenkomst - Inclusie gaat over het stap voor stap verschuiven van machtsculturen en het begrijpen van elkaars perspectieven. Dat was een conclusie van de Trema Foodnetwerk-bijeenkomst ‘Inclusiviteit en diversiteit’, die afgelopen donderdag in Utrecht werd gehouden. Tijdens de dag werden vraagstukken, uitdagingen en gevoeligheden rondom dit complexe en af en toe ongemakkelijke thema besproken. Met name het gebruik van stereotyperingen...
Lees berichtVan der Kroft Events start groothandel Chefs’ Table Top
Groothandel – De grootaanbieders in servies, glazen en bestek krijgen er een nieuwe partner bij. Van der Kroft Events in Wassenaar gaat als verhuurder voor eventcatering en sfeerinrichting ook een groothandelstak starten met de naam Chefs’ Table Top.
Lees bericht