Jeroen Robberegt nieuwe GM bij Famous Flavours


Jeroen Robberegt

Benoeming - SVH Meesterkok Jeroen Robberegt is onlangs gestart als General Manager bij eventcateraar Famous Flavours. High-end Famous Flavours is onderdeel van Compass Group.

Robberegt werkte geruime tijd in gerenommeerde zaken. Afgelopen jaren was hij als executive chef verantwoordelijk voor de gehele F&B operatie bij onder meer Miele en Pulitzer. Daarnaast is hij sinds 2008 aangesloten bij de SVH Meesterkoks en voorzitter van de Stichting Sterklas; de hoogste culinaire vakopleiding in gastronomie.

Jeroen Robberegt gaat zich in zijn nieuwe functie van General Manager bezighouden met het verder versterken van de positie van Famous Flavours in cateringwereld en de culinaire doorontwikkeling van de organisatie. Ook staan er, nu de wereld weer langzaam opent, mooie evenementen voor de deur. Zo is Famous Flavours vanaf oktober verantwoordelijk voor de culinaire uit voering van de 360° beleving “De Taste” in de Amsterdome en de musical Willem van Oranje in 2022. Managing Director Frank Visser is verheugd met de aanstelling, “Met Jeroen aan boord halen we een enorm netwerk en expertise binnen die Famous Flavours de nummer 1 high-end cateraar van Nederland maakt”.

Bron: Compass Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCompass Group gaat samenwerken met The Colour Kitchen

Catering  – Compass Group is een exclusieve samenwerking aan gegaan met The Colour Kitchen voor haar Catering- en Foodservice activiteiten. The Colour Kitchen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om een opleiding te volgen en zich als mens en medewerker te ontwikkelen.   

Lees bericht
‘NuLa wordt nieuwe koers Compass Group Nederland’

Facilitair - Compass Group gooit het roer om en gaat serieus werk maken van ‘zero waste’. Het zogenaamde NuLa-concept (zero emission, zero waste en dus zero footprint), dat binnen Westpac Bank Sydney in Australie succesvol werd geïntroduceerd, en gisteren ook in Nederland werd gelanceerd, maakt hier belangrijk onderdeel vanuit.

Lees bericht

Compass Group Nederland erkend als Top Employer 2020

Certificering - Compass Group is door Top Employers Institute erkend als Top Employer 2020 in Nederland. Bedrijven en organisaties tot deze groep stellen door vooruitstrevend HR-beleid medewerkers centraal en besteden veel aandacht aan de werkomgeving van medewerkers.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid