Jeroen Robberegt nieuwe GM bij Famous Flavours


Jeroen Robberegt

Benoeming - SVH Meesterkok Jeroen Robberegt is onlangs gestart als General Manager bij eventcateraar Famous Flavours. High-end Famous Flavours is onderdeel van Compass Group.

Robberegt werkte geruime tijd in gerenommeerde zaken. Afgelopen jaren was hij als executive chef verantwoordelijk voor de gehele F&B operatie bij onder meer Miele en Pulitzer. Daarnaast is hij sinds 2008 aangesloten bij de SVH Meesterkoks en voorzitter van de Stichting Sterklas; de hoogste culinaire vakopleiding in gastronomie.

Jeroen Robberegt gaat zich in zijn nieuwe functie van General Manager bezighouden met het verder versterken van de positie van Famous Flavours in cateringwereld en de culinaire doorontwikkeling van de organisatie. Ook staan er, nu de wereld weer langzaam opent, mooie evenementen voor de deur. Zo is Famous Flavours vanaf oktober verantwoordelijk voor de culinaire uit voering van de 360° beleving “De Taste” in de Amsterdome en de musical Willem van Oranje in 2022. Managing Director Frank Visser is verheugd met de aanstelling, “Met Jeroen aan boord halen we een enorm netwerk en expertise binnen die Famous Flavours de nummer 1 high-end cateraar van Nederland maakt”.

Bron: Compass Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eventseizoen 2024 geopend met fors meer eventcateraars

Analyse – In april start het evenementenseizoen en volgens cijfers van de Kamer van Koophandel is het aantal fors gegroeid. Het gaat dan om cateringpartijen die zowel festivals, bruiloften, verjaardagen en andere feesten verzorgen. Het handelsregister van de KvK telde er in het eerste kwartaal van 2024 ruim 27.000, dat zijn er bijna 16.000 meer dan vijf jaar geleden, een stijging van 133%.

Lees bericht


Trema-bijeenkomst over de gevoeligheden bij inclusiviteit

Bijeenkomst - Inclusie gaat over het stap voor stap verschuiven van machtsculturen en het begrijpen van elkaars perspectieven. Dat was een conclusie van de Trema Foodnetwerk-bijeenkomst ‘Inclusiviteit en diversiteit’, die afgelopen donderdag in Utrecht werd gehouden. Tijdens de dag werden vraagstukken, uitdagingen en gevoeligheden rondom dit complexe en af en toe ongemakkelijke thema besproken. Met name het gebruik van stereotyperingen...

Lees bericht


Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees berichtCompass en InstockMarket schalen samenwerking op

Voedselverspilling – Compass Group, 's werelds grootste food- en servicebedrijf met de labels Eurest, ESFM, Famous Flavours, Maison van den Boer en Xandrion, wil meer werk maken van duurzaamheid en schaalt hiervoor de samenwerking met InstockMarket op.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid