King Kumpir voortaan verder als Potaé en als franchise


Kleurrijke Potaé-gerechten

Formulenieuws – Alle King Kumpir vestigingen worden omgebouwd naar het Potaé-concept. De ombouw zal gefaseerd gebeuren. Daarnaast heeft de formule zich de afgelopen tijd gericht op franchise. De eerste franchiselocatie opent binnenkort in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.

De King Kumpir vestigingen bevinden zich vooral in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Deze locaties worden gefaseerd omgevormd naar het Potaé concept. De vestiging in Utrecht is in 2020 al in de Potaé stijl gebouwd. De tweede Potaé-vestiging komt in Rotterdam. Het pand wordt eind februari opgeleverd en naar verwachting opent franchisenemer Tanju Çevik in april nog zijn deuren. Verder heeft het bedrijf steden als Almere, Amsterdam en Hoofddorp op de planning staan.

Vernieuwd

In 2020 presenteerde het familiebedrijf King Kumpir het vernieuwde concept Potaé. In hetzelfde jaar is in Utrecht de eerste Potaé vestiging geopend. De huidige vestigingen in Amsterdam en Rotterdam worden geleidelijk omgebouwd naar het vernieuwde concept Potaé. De vestigingen ondergaan een metamorfose, beginnende met de vestiging in Osdorp, de vestigingen Zuidplein en Bos en Lommer volgen erna. De vestigingen krijgen een nieuw interieur en de look en feel van Potaé. De indeling wordt ook veranderd als gevolg van COVID-19. Door de verschuiving naar meer take-away en bezorging van de gerechten is er in de designs en indeling van de vernieuwde vestigingen hier meer ruimte en aandacht aan besteed.

Vers

Bij Potaé worden verse en unieke gerechten geserveerd. Eén van hun favorieten is de Kumpir. Een grote, stomend heet gepofte aardappel. Vegetarisch, vegan, met kip of met tonijn. Afhankelijk van het seizoen komen de aardappelen uit Nederland of Spanje. Alle gerechten zijn vers en huisgemaakt, Zelfs de sauzen worden gemaakt van verse ingrediënten, zoals de speciale kruiden(mix).

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht


Freshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei

Formulenieuws – De gezonde fastfoodformule Freshly Chopped wil snel groeien en tekende daarvoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met een franchiser. Franchiseondernemer De Derde Linden en FFF International hebben in de overeenkomst de ambitie vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen.

Lees bericht

YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.

Lees bericht

Johnny’s Burger Company krijgt exclusieve franchiserechten O’Tacos

Formulenieuws - Het hamburger take-away en delivery bedrijf Johnny’s Burger Company krijgt de exclusieve rechten om O’Tacos te franchisen. Dankzij de overeenkomst tussen Johnny’s Burger Company en O’Tacos wordt een pad vrijgemaakt voor een nieuw type franchiseformule. Tijdens de pilot zal een dertigtal vestigingen van Johnny’s Burger Company starten met een zogenoemde virtual kitchen voor...

Lees bericht


YB haalt eerste €900.000 op voor internationale groei

Formulenieuws - YB zet in op internationale expansie met zowel masterfranchise als met haar producten voor retail en foodservice. Om deze groei te versnellen is het bedrijf een coöperatie geworden, waar mensen mede-eigenaar van kunnen worden. Inmiddels zijn er 633 ambassadeurs als mede-eigenaar aangetrokken, zodat zo’n €900.000 voor internationale groei te opgehaald.

Lees bericht

Lunchformule Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022

Verkiezing - Lunchformule Bufkes is door de vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Dat bleek tijdens de uitreiking van de NFV Trofee, die dit jaar op circuit Zandvoort plaatsvond. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid