La Place gaat vaart maken met uitbreiding aantal Take Away’s


Formulenieuws – Maakte La Place eergisteren bekend met een drietal Take Away-locaties te starten, nu laat de restaurantketen weten ook een locatie te openen op Designer Outlet Rosada in Roosendaal en zaterdag 2 mei ook nog een afhaallocatie te openen in Laren.

Vanaf volgende week dinsdag gaan meerdere locaties met een Take Away open. Welke dat zijn worden later bekend gemaakt. La Place is momenteel nog volop aan het testen met de afhaalservice. Ook de locatie in Designer Outlet is al open, maar die bevindt zich nog in een testfase en werd derhalve nog niet genoemd.

Vertrek Frank Wubben

De uitrol van de Take Away’s wordt uitgevoerd door Chris Meijers, die tijdelijk is aangsteld als directeur van La Place. Hij heeft op interim basis de functie opgepakt van Managing Director Frank Wubben, die begin dit jaar in overleg met de directie van Jumbo Holding, waartoe de La Place-keten behoort, is vertrokken.  Wubben werkte voorheen als vice-president EMEA van Starbucks Coffee en was bij La Place verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, strategie, innovatie en portfoliomanagement.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


La Place sluit 23 eigen filialen, maar is succesvol met takeaway

Formulenieuws - De 23 La Place-locaties die Jumbo gaat sluiten zijn allemaal eigen filialen. De locaties in handen van de franchisers, zoals Schiphol en de Fashion Outlet Center in Roermond van HMSHost, blijven open. Franchisers zijn ook geenszins van plan deze La Place restaurants te beëindigen. Ook de takeaway-activiteiten, die tijdens de coronaperiode zijn opgestart en recent zijn uitgebreid, verlopen...

Lees bericht


Heerschap Groep in 2022 van Jumbo naar Albert Heijn

Supermarkt - Heerschap Groep gaat vanaf januari 2022 met vijf Jumbo winkels over op de Albert Heijn formule.  Daarnaast gaan Heerschap Groep en de supermarktketen samenwerken om de ambachtelijke  producten van Bakkerij Heerschap toe te voegen aan het Streeckgenoten assortiment van Albert Heijn.

Lees berichtLa Place opent 20 locaties en breidt take-aways uit

Formulenieuws – De versoepeling van de horecamaatregelen biedt ook La Place meer ruimte. Vanaf vandaag, woensdag 3 juni, heropent de restaurantketen 20 La Place restaurants de deuren voor maximaal 30 gasten en start het ook nog eens op een viertal locaties met take-away.  La Place had deze service al op 9 locaties.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid